mindfulness coaching

Mindfulness handlar om att vara här och nu och att vara i kontakt med kroppen. Att träna medveten närvaro och att utforska kroppsförnimmelser, tankar och känslor. Kroppen har en central plats i samtalen. 

Coaching handlar om att ställa frågor som ger dig som klient möjlighet till en ökad medvetenhet, motivation, glädje och stärkt självkänsla och självförtroende.
Vi utgår från ett mål som du vill jobba mot. Genom kraftfulla frågor, guidad avslappning och meditation gör vi möjlighet att lösa upp, och bli medveten om, blockeringar för att kunna få förändring i livet.

TERAPEUTEN
Filippa är utbildad coach inom stresshantering med kognitiv inriktning. Hon är också diplomerad massageterapeut och utbildad yogalärare inom yinyoga, gravidyoga och meditation. Filippa har lång erfarenhet av att hålla retreat inom yoga och meditation samt jobba med grupper eller enskilda personer.

"För mig handlar mindfulness om vara här och nu och att inte vara styrd från dåtiden eller framtiden. Att uppleva kroppsförnimmelser i stunden ger en möjlighet till att bli medveten och lyhörd inför sina egna behov."

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43

BOKA
Klicka på länken för att boka en tid

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Kontakta Filippa på valbefinnande@gmail.com

BOKA
Klicka på länken för att boka en tid

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering.