Reiki healing & holistic Life coaching

OM REIKI HEALING
Reiki healing är en Japansk energimedicin för djupgående avslappning som bidrar till självläkning. Det är ett fantastiskt verktyg för spända muskler samt smärta men också för djupare läkning av fysiska, mentala och emotionella blockeringar. Reiki arbetar med orsakerna till problemen, och anpassar sig till mottagarens behov. Energin kommer in i hela människan – både kropp, tankar, känslor och själ, och detta ger mottagaren naturliga möjligheter att läka sig själv. Därför medför en Reikibehandling många varierande resultat.

OM HOLISTIC LIFE COACHING
Coaching handlar om att ställa kraftfulla frågor för att väcka din inre röst och längtan. Vi arbetar utefter ett mål som du tar med dig, eller som vi arbetar fram tillsammans. Utefter det målet guidar jag dig med hjälp av kraftfulla frågor vad det är som stoppar dig för att nå dit du önskar, oavsett om det är mentalt, emotionellt eller spirituellt. Vi definierar vad det är och arbetar oss fram mot läkning och nya mönster och strukturer för radera eventuella blockeringarna som stoppar dig från att nå din fulla potential.

KOMBINATIONEN REIKI HEALING & HOLISTIC LIFE COACHING
Att kombinera Coaching och Reikihealing tillåts vi att väcka din inre röst och längtan, men också att läka det som behöver läkas för att du ska komma vidare dit du vill och längtar efter. Jag utgår alltid utifrån dig, din process och läkning, och med hjälp av kraftfulla frågor och Reikienergin har vi möjlighet att ta dig vidare, genom insikter och läkning, dit du längtar efter. 

Reiki Healing Session – djup avslappning, 60 min 
Djupgående avslappning där du får TA EMOT precis det du behöver här och nu. Under djup vila och tystnad kan din kropp hamna i ett meditativt och mottagligt tillstånd där du ger dig hän till energin med full tillit och låter den vägleda, hela och läka fysiska, mentala och/eller emotionella besvär och mönster.

Reiki Healing Session – with Spiritual Guidance, 60 min
Djup avslappning, där jag under eller efter behandlingen berättar vad jag ser, hör och känner. Information och budskap som kommer via Reiki energin men som är menade till dig och kan ge dig mer klarhet, insikter och vägledning till det du går igenom här och nu.

Reiki Healing Session – Chakra Balancing, 60 min
Djup avslappning där jag känner in energin i de olika chakran och känner in vad som pågår. Det kan vara att vi går in och helar blockeringar, där och då. Eller att du får information om hur du kan ändra vissa aspekter, beteenden, livsval för att balansera dem på egen hand. Oftast sker detta i kombination mellan en balansering och healing på plats, och hemarbete där du arbetar vidare med energierna.

Holistic Life Coaching – Take me to my Goal / from A to B, 60 min
Coaching handlar om att ställa kraftfulla frågor för att väcka din inre röst och få dig att känna in vad du behöver och vill ha. Vi arbetar utefter ett mål som du tar med dig, eller som vi arbetar fram tillsammans. Take me to my Goal handlar om att guida dig till en handlingsplan, så att du når ditt mål snabbare och effektivare. Vi möts gärna flera gånger för uppföljning och gärna i kombination med Holistic Life Coaching - Remove Obstacles, för bättre resultat.

Holistic Life Coaching – Remove Obstacles, 60 min
Coaching handlar om att ställa kraftfulla frågor för att väcka din inre röst och längtan. Vi arbetar utefter ett mål som du tar med dig, eller som vi arbetar fram tillsammans. Utefter det målet guidar jag dig med hjälp av frågor vad det är som stoppar dig för att nå dit, definierar vad det är och arbetar oss fram mot läkning och nya mönster och strukturer för radera blockeringarna som stoppar dig från att nå din fulla potential och nå dit du vill komma. När vi har definierat en viss blockering har vi även möjligheten att gå in och läka det med Reiki energin. 

Holistic Life Coaching – Define my Feeling, 60 min
Coaching handlar om att ställa kraftfulla frågor för att väcka din inre röst och längtan. Vi arbetar utefter ett mål som du tar med dig, eller som vi arbetar fram tillsammans. Holistic Life Coaching - Define my Feeling är en fin och hjälpsam kombination av Coaching och Reiki Healing, där vi går in på djupet av det du känner. En stark känsla av sorg, ångest, tvivel, bristande tillit eller självkänsla beror oftast på något djupgående. Vi dyker ner i det, definierar och när du är redo läker de sår som behöver läkas för att komma vidare, förbi känslan, in i det du drömmer, önskar och vill ha.

OM TERAPEUTEN
Magdalena Kuchcinska är certifierad Yogalärare inom Hatha, Vinyasa, Yin, Barnyoga och Birthyoga, Holistic Life Coach och Karuna Reiki Master enligt Holy Fire II. Idag arbetar Magdalena på heltid med yoga, healing och vägledning, både i grupp och individuella sessioner.
Magdalenas Reiki Healing Sessions sker i kombination med spirituell vägledning, vilket gör att man tillåts att komma närmare orsaken till de besvär man känner. Till Magdalenas behandlingar kommer ofta personer som känner att fysiska behandlingar inte räcker till, och som tror att orsaken till smärta eller en blockering grundar sig i något djupare. Genom djupare insikt och de budskap som Magdalena får till sig om mottagarens situation kan också djupare läkning och helande ske.
Magdalena även håller i Reiki Usui Holy Fire II kurser, kontakta Magdalena för mer information eller läs mer här.

Magdalenas egen berättelse om Reiki:
Magdalenas egen berättelse om Reiki:
“Reiki gav mig vägledning när jag som mest behövde det. Den kom in i mitt liv under en period då allting vändes upp och ner för mig. Jag hade precis sagt upp mig från mitt jobb, skulle starta eget företag samtidigt som jag gick igenom en skilsmässa. Reiki gav mig en känsla av värme, villkorslös kärlek och tillit. Upplevelserna visade mig vägen framåt och det som behövdes läkas. Jag kom närmare mina sår och kunde lättare och snabbare läka det som gjorde ont på ett mentalt, emotionellt och själsligt plan för att röra mig vidare framåt. Vissa saker läktes, i perioder medan de faktiskt hände. Det var en intensiv period av många upplevelser och behandlingar och det gav mig en djupare förståelse för vad det faktiskt är och kan göra. Det var så starkt och djupt att jag inte kan förneka dess styrka och effekt. Den övergripande känslan har definitivt varit en blandning av tillit, kärlek och trygghet vilket i sin tur har gett mig en oerhörd styrka att gå framåt på min väg utan att blicka tillbaka. Reiki har inga tvivel utan är väldigt rak på sak och kan visa dig exakt det du behöver se och veta, och är du redo för det så kan det i sig förändra ditt liv."


Reikibehandlingen är till för avslappning, avstressning och allmänt ökat välbefinnande så att kroppen får en chans att återhämta sig och finna sin inneboende läkningsförmåga. Reikiutövaren behandlar aldrig en sjukdom eller ett visst problem. Att bli helad är inte alltid det samma som att bli botad från en fysisk sjukdom. Helande handlar om hela människan. Därför kan även en person med allvarlig sjukdom också känna sig helad, genom ökat välbefinnande på en emotionell, psykisk och andlig nivå, men även genom förbättrat allmäntillstånd (bättre aptit, mindre smärtor, minskade biverkningar m.m.). Även om Reikin har bidragit till läkning på många områden kan den aldrig ersätta medicinska diagnoser och behandlingar. Vid allvarligare problem ska alltid läkare uppsökas först. Om en person med allvarlig sjukdom vill bli behandlad med Reiki, bör denne även fortsätta att gå till sin läkare.

BEHANDLINGAR
60 min 1 200 kr
90 min 1 600 kr (speciellt bra om du vill kombinera Reiki Healing med Holistic Life Coaching)

ERBJUDANDEN 
För dig med Årskort på Infinite Yoga Malmö 
10% rabatt på ordinarie pris 1 200 kr 

Under augusti & september
Prova-på-första-gången 960 kr (ord pris 1 200kr) eller boka tre tillfällen till rabatterat pris 3 150 kr (ord pris 3 600 kr)

KLIPPKORT
SMALL – 3 gånger för 3 240 kr (ord pris 3 600 kr) 
MEDIUM – 5 gånger för  5 100 kr (ord pris 6 000 kr) 
LARGE – 10 gånger för 9600 kr (ord pris 12 000 kr)

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Magdalena Kuchcinska, 0704 36 38 84, yogaheartcoaching@gmail.com

Boka

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering. Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället. 

Vad Reiki kan göra: 
• Hjälpa dig släppa stress och spänningar
• Ge total avslappning
• Balansera kroppens energier
• Motverka sömnlöshet
• Ökar och stärka ditt energiflöde
• Lösa upp energiblockeringar
• Rena kroppen från gifter och slaggprodukter
• Öka medvetandegraden så du tänker klarare
• Öka kreativiteten
• Frigöra känslor, så de kommer upp till ytan och medvetandet
• Lindra fysisk smärta och spända muskler
• Hjälpa kroppens naturliga förmåga till läkning
• Ge positiv utveckling på alla nivåer; fysiskt, mentalt, emotionellt, andligt