Samtalsterapi med Josefin

OM SAMTALSTERAPI

  • Känner du att du har du kört fast?
  • Längtar du efter mer lätthet i livet?
  • Upplever du att du ofta fastnar i ältande?
  • Blir du ofta överväldigad av sociala sammanhang?
  • Upplever du att din känslighet ofta blir missförstådd?
  • Har du en tendens att ofta ta ansvar för andras känslor?
  • Tänk om det inte är något fel på dig? Tänk om det aldrig har varit något fel på dig?
  • Tänk om din extra känslighet och inkännande förmåga är din gåva och kompass som kan guida dig till ditt största liv?


Samtalen med Josefin är ett utrymme för dig att skapa perspektiv på tillvaron och en möjlighet att lyfta fram och sortera alla de känslor och tankar som finns hos dig. Ett utrymme där ni skalar bort gamla sanningar, förutfattade meningar och dömanden och tittar på vem du är där bakom alla dessa lager. Med mycket värme och professionalitet går ni direkt till kärnan av det som skaver och begränsar dig. Tillsammans utforskar ni nya infallsvinklar och tillåter alla känslor att komma upp. 

Josefin är samtalsterapeut specialiserad inom högkänslighet. De verktyg Josefin jobbar med är universala men verkar funka särskilt fint på de som är högkänsliga eller känner igen sig i den högkänslig dragen. För mer information om högkänslighet och de högkänsliga dragen klicka här

VEM ÄR SAMTALSTERAPIN FÖR?
För dig som upplever att livet känns överväldigande, har svårt att få livspusslet att gå ihop, eller har en känsla av att ha kört fast eller att vara otillfredställd. För dig som känner frustration, uppgivenhet, utmattning, nedstämdhet eller kämpar med oro, stress och rädslor. För dig som har en längtan efter förändring och mer lätthet i ditt liv. 

TERAPEUTEN
Dessa sessioner ges av Josefin Magnusdotter som är en av Infinites inhouse samtalsterapeuter. Josefin är terapeut specialiserad inom tanke- och känslohantering, högkänslighet, energiförståelse, förändringsprocesser och intuitionsarbete. Josefin ger även sessioner på engelska. 

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon/Skype

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Maila Josefin

Sagt om

Boka

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering. Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.