TERAPI MED SORGBEARBETNING

OM TERAPIN
Olika personer hanterar sorg på så olika vis. Tänk om sorgen kan se ut på olika sätt? Och tänk om det inte finns ett rätt eller fel sätt att sörja på? 

Sorgbearbetning är en terapiform där du har möjlighet att gå på djupet, och få verktyg att möta din sorg och att bli vän med det som känns, i alla lager av dig. Terapin bygger på samtal, känslohantering och vägledning för att medvetandegöra de områden i din sorgeprocess där du upplever att du har fastnat eller som hindrar och begränsar dig.

Många förknippar sorg med döden. Men sorg kan ge sig till känna även vid andra typer av förluster, som en sprucken relation eller ett förlorat jobb. Det är väldigt vanligt att vi undviker det som känns jobbigt eller obehagligt vilket gör att vi lider mer än vi behöver, och lever i undvikande och rädsla.

Sorg är så nära förbunden med kärlek. Som vågor sköljer den över oss för att till sist ebba ut till ett lugnt och stilla hav. Mitt i stormen kan du behöva stöd och hitta redskap som hjälper dig igenom.

OM TERAPEUTEN
Kristin Montagu-Evans är terapeut specialiserad inom tanke- och känslohantering och har många års erfarenhet av att jobba med vägledning, förändringsprocesser och personlig utveckling. 

Kristin har egen erfarenhet av en lång sorgprocess som gav henne djupa insikter på ett personligt plan och många verktyg och redskap i sitt arbete med sorgeprocesser. 

Kristin är trygg, lugn och hennes sätt att vägleda beskrivs som spot on där hon professionellt och intuitivt hittar rätt in till kärnan. Genom kraftfulla metoder guidas du in till din sanning och väl där kan förändringsarbetet ta vid. 

Kristin är även coach och stödperson för unga tjejer, och brinner för att ge unga tillgång till verktyg och redskap för känslohantering. Både via individuella sessioner och i grupp. Hon undervisar också i känslohantering för högkänsliga vid ”Yogaretreat Österlen” tillsammans med Ina Elverljung och Malin Sandell.

MOTTAGNING
Infinite Yoga Malmö, Gustav Adolfs torg 43 eller via telefon.

PRISER OCH ANDRA FRÅGOR
Kontakta Kristin  0706-94 84 02

Sagt om

Boka

Tänk på att avbokningar för privata sessioner ska göras senast 12:00 dagen innan sessionen för att undgå full debitering. 
Med hänvisning till dataskyddsförordningen GDPR, undvik att skriva integritetskänsliga personuppgifter  per mejl, kontakta oss gärna per telefon istället.