Kursbeskrivning
Yoga är för alla, och en magisk värld att utforska! Med hjälp av rörelser förkroppsligar yogan en visdom och en filosofi som går ut på att förena hela dig och allt som är DU. 

Följ med på en spännande introduktion och resa i yogans värld. 
Vi gör yogapositioner och andningsövningar från grunden och hämtar även kunskap från yogafilosofins tusenåriga visdom. Vi fördjupar oss i andningsövningar och dess välgörande effekter för kropp och sinne.  

I varje klass fördjupar vi oss i ett av de fem elementen.

JORD – jordande yogasekvenser och andningsövningar, meditation för att landa i kroppen och lyssna till den
LUFT – släppa taget, få fatt i inspiration och andas in anda!
VATTEN – följ ditt eget och naturens flöde, våga följa ditt kall och syfte
TRÄ – skapa riktning och våga välja att växa
ELD – välja lätthet, glädje, storhet, våga välja att stå i ditt hjärtas kraft

Undervisning, meditation, andningsövningar och asanas (fysisk yoga) varvas under alla klasserna. Ta gärna med papper och penna!

TID FÖR KURSEN HÖSTEN 2017 
Onsdagar 19:30-21:00, 5 tillfällen, kursstart 6/9 2017. 

PRIS FÖR KURSEN
950 kr, 5 tillfällen. Anmäl dig till kursen genom att mejla till info@infiniteyoga.se. Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här

FÖRKUNSKAPER
Inga. Vi börjar från grunden så att alla kan vara med, oavsett förkunskaper. 


OM KURSLEDAREN
För Stina är livet en resa i självinsikt. Med en grundläggande nyfikenhet på världen och en önskan om att utforska den, strävar hon efter att söka helhetsperspektiv. 

Genom livet har hon alltid sysslat med rörelse i olika former, som dans, akrobatik, martial- och healing arts. Stina har formats av sin intuitiva förmåga, att läsa mellan raderna med nyfikenhet och energi. Hon tenderar att se livet som ett stort, komplext pussel där allt är sammankopplat - genom ett prisma av känslor, medkänsla och mystik och letar alltid efter en djupare mening. 

För Stina har yogan blivit ett ovärdeligt verktyg till större självinsikt och djupare relationer. Våren 2014 avslutade hon en 200 timmars yogalärarutbildning i Brasilien som lade grunden för den yoga-praktik hon undervisar idag. Under sommaren samma år fördjupade hon sina kunskaper i helande och självläkning med en kurs i yogamassage i Grekland. Stina fascineras av naturens alla mekanismer och helande egenskaper är utbildad naturterapeut vid Naturmedicinska Akademien och även utbildad inom känsloterapi på Infinite Yoga Malmö.