Kursbeskrivning

Hur lyxigt kan det vara att ge sig själv massage varje vecka?! 

En kurs för dig som vill använda massagens alla helande aspekter för att stödja din kropp att läka sig själv. 

Innehåll:
• Mjuk yoga
• Ge och ta emot thai yoga massage
• Självmassage
• Konsten av helande beröring
• Energimedvetenhet
• Läran om energisystemet och akupressur
• Meditation.

Under kursen kommer vi att utforska olika former av massage, såväl på en fysisk nivå som en energimässig. Allt ifrån utforskande av konsten att ge helande beröring, konsten att ta emot och även former där vi ger vår egen kropp massage. 

Du behöver inga förkunskaper inom yoga eller massage, kom som du är! 
 

TID
Onsdagar 17:30-19:00, 3 tillfällen, 14 nov, 21 nov  & 5 dec 2018 med Stina Stomby

PRIS
Kurspris 550  kr

ANMÄLAN 
Anmäl dig till kursen via mail.

DROP IN-PRIS
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här.  150 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 220 kr för drop in, eller köp ett kort

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. Om du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar så har du din gång tillgodo att använda på någon annan av våra klasser under terminen. Yogamatta finns på plats att låna.

OM KURSLEDAREN
Stina fascineras av naturens alla mekanismer och helande egenskaper och är utbildad naturterapeut vid Naturmedicinska Akademin. Hon är även utbildad inom känsloterapi på Infinite Yoga Malmö. Hon har undervisat yoga sedan 2014 och besitter kunskaper i helande och självläkning från flera kurser i traditionell thai yoga massage. 
För Stina är livet en resa i självinsikt. Med en grundläggande nyfikenhet på världen och en önskan om att utforska den, strävar hon efter att söka helhetsperspektiv. Genom livet har hon alltid sysslat med rörelse i olika former som dans, akrobatik, martial- och healing arts. Stina har fomats av sin intuitiva förmåga att läsa mellan raderna och sin naturliga energi och nyfikenhet.