PÅ MÅNDAG 11/11 KL 11:11 SLÄPPER VI SCHEMAT FÖR VÅREN 2020
 Hej Infinite Being! Vi är så glada och förväntansfulla över att snart kunna presentera allt det våra magiska Infinite-lärare vill skapa och dela med er under våren 2020.
Det är så mycket fint att vi inte riktigt kan hålla inne med allt ända tills på måndag... Vad sägs om Yindalini med helande mantran, Healing Hearts Restorative Yin eller Yin Between - en yogaresa till din innersta kärna?
På lördagar i vår kommer en helt ny klass med extra fokus på andetaget att födas genom några av våra älskade kärnlärare Stina, Alexandra och Emilia. Och varje söndagkväll blir det Kundaliniyoga för män med vår nya lärar Eric.
Och såklart hittar du också några av våra popluära signaturklasser i vårens schema, såsom onsdagens Yoga för högkänsliga (med vår nya lärare Emma!) och söndagens Lyxyoga.
Mer om allt detta kommer du att få veta på måndag då vi släpper hela schemat och öppnar upp för bokning av alla vårens kurser!

Höstens kuser pågår fram till den 15 december. Du hittar mer information om alla klasser HÄR och bokar din klass i vårt bokningssystem HÄR.

 INFINITE AUGUSTI-SOMMARKORT, 750 kr
Gäller för obegränsat med yogaklasser 1 aug-1 sep 2019.
KÖP SOMMARKORT AUGUSTI >>


Du kan även boka sommarens yogaklasser som kurs, eller med ditt 10-kort, Årskort eller drop in-klasser. 
Läs om alla yogakort och priser här


När du köper ett yogakort eller anmäler dig till en klass eller kurs på Infinite Yoga får du även våra nyhetsbrev med information om kurser och erbjudanden. Om du vill avregistrera dig från nyhetsbrevet klickar du på länken Unsubscribe i brevet eller maila oss. Läs om hur vi hanterar personuppgifter här

Sommarens KURSER & klasser i urval!

Se schemat i sin helhet och ladda ner som PDF längst ner på sidan! 

LIVE YOUR INTENTION 
Onsdagar 29 maj-10 juli med Gabriella

För dig som vill skapa förändring på riktigt! Vi är alla livskonstnärer och har kraften att skapa det liv vi vill leva. I denna kurs får du möjlighet att skapa förändringsprocesser med utgångspunkten ’lev din intention’. Varje klass har en särskild intention, som vi tillsammans förankrar i sinne, hjärta, kropp och själ. Klasserna bygger på behagliga meditativa flöden och taoistisk yinyoga med inslag av andningsövningar, meditation och miniritualer.
Läs mer & boka >> 

SELF LOVE - TWISTS & TREATS
Lördagar 1 -17 juni med Lovisa

Ge dig själv ett njutningarnas mini-retreat på en lördag! 90 minuter av mjuka rörelser och djup avslappning i sköna restorativepositioner ackompanjerat av Reiki, självkärleksövningar, Yoga Nidra, klangmeditation och lyxmassage. Landa i dig själv och hitta tillbaka till din kropp, ditt flöde, ditt tempo, din intuition, din vilja och det som för DIG är lustfyllt i livet. På lördagarna i juni ger vi extra uppmärksamhet till njutbara och energigivande vridningar!
Läs mer & boka >>

YOGA I PARKEN
Onsdagar 12 juni-14 augusti, olika lärare

Yoga med gräs mellan tårna! Infinite Yoga Malmö skapar en tillåtande yogaoas  i Kungsparken och du är så varmt välkommen! Infinite Yoga Malmös lärare bjuder på njutbara klasser på olika teman, läs mer i vårt event på Facebook! Ta med en vän och kom och njut av yoga, sol och natur! Vi möts på den stora gräsmattan bakom Casinot i riktning mot Slottet. 
Inställt vid regn, se uppdateringar samma dag i vårt event på Facebook här nedan.
Läs mer >> 

BREATHWORK
Söndagar 30 juni, 28 juli & 25 aug med Stina

Andningsterapi är ett sätt att släppa taget om det som varit. Vårt andetag är den mest konkreta manifestationen av energi och är nära kopplad till vår själ, vår energikropp. Länge har kloka kvinnor och män, healers och schamaner känt till kraften vi har i vårt andetag och använt sig av olika andningstekniker för att stödja kroppens självläkning. Andningsterapi handlar om att medvetet förändra andningsmönstret för att förlösa trauman och stagnation i kroppen. 

Läs mer & boka >>

YOGA MED LIVEMUSIK
Fredagar 19 & 27 juli med Julia & Alexandra

Alexandra leder oss in i mjukt flödande yoga och Julia förgyller stunden med instrument och sång. Tillåt dig en stund att vara med din kropp, ge dig själv rörelse, sträck ut, slappna av – allt till ljudet av Julias vackra klangskålar, tonerna från gitarren eller hennes magiska stämma. Utforska du vill ta emot denna kväll och upplev vad som sker inuti när du tillåter dig att ledas in i inkännande rörelser och positioner samtidigt som du omges av den levande musiken.
Läs mer & boka >>

FIND YOUR FLOW
Måndagar 24 juni-22 juli med Alexandra 

Välkommen till en klass för dig att stärka kroppen, utmana dig att gå förbi begränsningar du kan ha satt upp för dig själv, och att hitta ditt eget unika flöde och utryck på yogamattan! Med flödande sekvenser där vi rör oss med andetaget kan vi hitta ett meditativt tillstånd då vårt fulla fokus behövs i stunden. Rörelse med kroppen kan hjälpa oss att skingra tankarna och lättare förbereda oss inför avslutande avslappning eller meditation.
Läs mer & boka >>

LYXIGT HELGRETREAT
5-7 juli med Kristin & Ulrika

Välkommen till en lyxig och hjärtöppnande helg med fokus på yoga, känslohantering, omsorg och att komma i kontakt med din kärna. Hur skulle det vara att unna dig en helg tillägnad DIG och bara DIG? Hur skulle det vara att låta din kropp få ta emot vila och omsorg som gör nytta för hela din själ? Tänk om det är dags nu! Retreatet hålls av Infinite Yoga Malmös lärare och terapeuter i våra ljusa och vackra lokaler i hjärtat av Malmö, med närhet till grönskande parker och havet.

Läs mer & boka >>

A NEW BEGINNING
Dubbelklass söndag 23 juni med Emilia

Denna dubbelklass är för dig som vill skapa och öppna upp för möjligheter i ditt liv just nu. Vi landar med en lång intoning, därefter en delning och sen ett mjukt och återhämtande yinyogapass. Efter det öppnar vi upp för möjligheterna att meditera, skriva och sätta intention för det kommande året.
Utifrån det du skrivit formulerar du sen ett Sankalpa. Under andra delen kommer vi använda vårt Sankalpa och guidas in i en Yoga Nidra meditation. Den yogiska sömnen.
Läs mer & boka >>

KUNDALINI CHAKRA JOURNEY

Varje dag en hel vecka, 8-14 juli med Julia 

Kundalini Chakra Journey är en kraftfull yogakurs och inre resa för dig som önskar fördjupa din upplevelse och förståelse av chakrasystemet och kundalinikraften. Tänk om det är dags att förkroppsliga och leva i den gränslösa energi som du faktiskt är?Kundaliniyoga är en aktiv, dynamisk yogaform med en andlig och spirituell inriktning som kan hjälpa dig att bli medveten om din kraft, öka din livsenergi och se och använda hela din potential. 

Läs mer & boka >>

MINDFUL FLOW YOGA
Torsdagar 18 juli-7 aug 29 juni med Marta

Starta dagen på med ett medvetet, jordande och energigivande Hatha Flow.
Här lär du dig att förena din kropp, med ditt sinne och dina andetag.  Du får använda ditt andetag för att kontrollera ditt sinne, medans din kropp leds in ett medvetet skönt meditativt flow.
Kom till klassen med ett öppet sinne till denna sköna mjuka flödande klass där Marta väver in pranayama övningar genom hela klassens gång.
Läs mer & boka >>

CHAKRAYOGA
Torsdagar 30 maj-1 augusti, Alexandra

Med start vid rotchakrat tar vi oss under åtta veckor genom hela vårt chakrasystem. Vi startar med att ge uppmärksamhet åt våra lägre chakran, genom stort fokus på kropp, rörelse och fysisk yoga. De högre chakrana handlar om vår kontakt utåt, med externa energier och under dessa tillfällen lägger vi mer fokus åt meditationen.
Välkommen till en klass som med hjälp av yoga skapar ett utforskande i din subtila kropp!
Läs mer & boka >>

YINYOGA & MINDFULNESS

Tisdagar 4-26 juni med Filippa

En lugn, mjuk och inkännande yogaklass med fokus på andning och att vara i kontakt med dig själv. Kursen i Yinyoga och Mindfulness är en inbjudan till att vara ny i varje stund - att ha ett beginners mind, och vara öppen, närvarande och ha möjlighet att släppa taget om det du inte längre behöver. Vi upplever kroppen och sinnet så som det är, stund för stund. Vi övar kraftfulla Mindfulnesstekniker, som du kan ha med dig och som kan vara till stor nytta i din vardag.  
Läs mer & boka >>

YOGA MED LÄKANDE LJUD
Lördagar med start 29 juni med Nora

Yoga och läkande ljud är för dig som längtar efter mer livsenergi och ett lugn i kropp och sinne, och en klass för dig som är nyfiken på och är villig att utforska din egen röst!
Har du någonsin landat i vibrationen av ditt djupaste jag? Genom mantra, asanas, meditationer, kriyor från kundaliniyogatraditionen, lättare vokalövningar och läkande ljudbad med traditionella instrument från hela världen stiger vi in i ett kosmos av vibrationer.
Läs mer & boka >>

SUMMER CELEBRATION
Torsdagar med start 9 juli med Ulrika

Kundalini Summer Celebration är en lekfull och energigivande yogaklass som bejakar sommarens glädjefulla energier samtidigt som du får möjlighet att balansera dig med lugn kontakt inåt. I varje klass ingår en djupgående vila och vi avslutar med en stunds kärleksfull, helande chanting där vi med hjälp av mantrats vibrationer får möjlighet att helt landa i allt som är och vara i kontakten både med oss själva och med universums kreativa kraft.
Läs mer & boka >>

YINYOGA & YOGA NIDRA
22-24 juli med Emilia

Minikurs tre kvällar i rad! Yin Yoga

i kombination med Yoga Nidra hjälper oss att hitta total avslappning för både kropp och själ och  lösa upp mentala och fysiska spänningar riktigt på djupet! 
Yin Yoga är inte en ny yogaform utan snarare ett nytt tillvägagångssätt. Genom att stanna längre i de olika yogaställningarna stärker vi bindväven och gör den mer följsam och smidig, vi kommer även åt de lite hårdare delarna i kroppen som leder och ligament. 

Läs mer & boka >>

SCHEMA för augusti 2019:

Ladda hem augustischemat som PDF: