Feminine Circle - rörelse, meditation, delning & reflektion med Sophie Espe

Välkommen på detta minitreat under två kvällar, då vi fördjupar oss i den feminina energin och tillsammans skapar ett space där vi kan omfamna och hylla vår kvinnlighet.

Denna kurs är för dig som identifierar dig som kvinna och som känner sig nyfiken och kallad att komma i djupare kontakt med din feminina och inneboende kraft.

Vi lever i ett samhälle som länge har drivits av en maskulin energi och med maskulina värderingar, där vi ständigt är i ett görande, fixande, presterande och kommunicerande. Det är då lätt att tappa bort sig själv och kontakten till den feminina energin, den mottagande, öppna, sårbara, mjuka, intuitiva, kreativa, lekfulla och njutningsfulla delen av oss. 

Vad innehåller kursen?
Genom mjuk och fri rörelse, meditation, sharings och reflektionsövningar tillåter vi oss själva att släppa taget om kontrollen och istället öppna upp för den feminina och sårbara kraften som finns i oss alla. Detta för att vi ska känna oss mer i balans och harmoni och komma i närmare kontakt med vår inre sanning. 

Vi gör mjuk och följsam yoga, intuitiv rörelse och dans, chakrameditation, mantrasång, sharings och reflektion/skrivsövninger. Kom ihåg att ta med dig din favoritskrivbok och penna. 

Välkommen precis som du är! Du kan välja om du kommer en av kvällarna eller båda.

Måndag 24/8 kl 19:30-21:00:
Stillhet & Sammanhang
"Quiet the mind and the soul will speak” - Buddha 

Onsdag 26/8 kl 19:30-21:00: 26/8:
Intuition och fri rörelse

 

TID
Måndag & onsdag 19:30-21:00, 2 tillfällen, 24 & 26 aug 2020 med Sophie Espe

ANMÄLAN 
Anmäl dig via mail >>

KURSPRIS
2 tillfällen, 450 kr

DROP IN-PRIS
Du kan även komma på fristående klasser och anmäler dig då via bokningssystemet här. Kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal till 12 personer ( i vanliga fall har vi maxantal 22), för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
För att minska risken för virusspridning ber vi dig just nu att ta med egen yogamatta och filt till studion. Om du inte har egen yogamatta, ta gärna med filt som du kan lägga över en matta du lånar på plats. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid kursen online. 
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN
Sophie Espe 
har undervisat yoga sedan 2016. Hon är utbildad inom hatha, hotyoga och vinyasa (200hr Yoga Alliance, Sattva Yoga) och har en överbyggnad i Surya Flow Yoga (50hr Yoga Alliance, Sattva Yoga). Hon är utbildad dansare på Contemporary Dance School Hamburg, 2011 och går just nu sista året på sin Master i Kommunikation och Performance Design på Roskilde universitet.
Sophie är ständigt sökande och nyfiken på livet, och följer de vägar som ger mening i ögonblicket och som är expanderande.
 Sophie är dansk och har bott I Malmö sedan 2016 med sin sambo och dotter.
“Yoga för mig är obetingad kärlek till mig själv, mina medmänniskor och till Moder Jord. Det är ett verktyg och en livsstil, som dagligen påminner mig om att jag behöver stanna upp, släppa taget, och andas djupt och lugnt. Jag mår bra i rörelse och är fascinerad av kroppens oändliga visdom. Tidigare rörde jag kroppen för att undvika att vara i kontakt mig själv. Nu rör jag kroppen for att komma närmare mig själv."
Yogalärare Johanna Lindberg