Klassbeskrivning
Välkommen på en kraftfull resa genom dina chakran! Chakran är energicentrum placerade längs med ryggraden och när vi släpper spänningar och låsningar i dessa  öppnar vi upp för utveckling på olika plan i vårt liv. 

Varje chakra kopplas ihop med en mängd olika saker i våra liv, som fysiska kroppsdelar, organ, sinnen, färg, element, mantran, mat, sång, dofter, kristaller samt också mentala, känslomässiga och andliga egenskaper.

Ibland uppstår det obalans i våra chakran. Detta kan vi justera med hjälp av yoga, meditation, mantra, rörelser, sång, meditationer, andning som kan aktivera energiflödet i chakrat och skapa rörelse och förändring i den delen av våra liv.

Vad innehåller en klass i Chakra Yoga? 
Klassen ser olika ut beroende på vilket energicentrum vi arbetar med. Vi blandar yogapositioner och flöden med meditation, mantrasång och djup vila med guidningar, klangspel och sjungande skålar, allt för att på olika sätt skapa energiflöde genom våra chakran. 

GÅ SOM KURS ELLER FRISTÅENDE KLASSER

TID
Lördagar 9:30-11:00, start 24 mars 2018. 

KURSPRIS 
1 820 kr, 10 träffar. Boka kursen genom att mejla info@infiniteyoga.se

DROP IN-PRIS
150 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 220 kr för drop in, eller köp ett kort.  
Boka fristående klasser genom att klicka på den klass du vill gå.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs, klasserna  anpassas efter individens dagsform och gruppens energinivå. Passar alla som är intresserade av att skapa mer medvetenhet i livet, att se och släppa taget om det som hindrar dig från att leva dit största liv. 

OM KURSLEDAREN
Magdalena Kuchcinska är yogalärare, Holistic Life Coach, Reiki Master och spirituell vägledare. Hon är mamma till två barn, och älskar att resa och uppleva livet fullt ut.
Magdalena lever från hjärtat och i över 20 år har hon lärt, växt och delat yoga. Hon är certifierad lärare i Hatha Yoga, Vinyasa, Yinyoga, barnyoga och Birth yoga. Magdelena undervisar yoga från hjärtat och med rörelser som låter kropp, sinne och själ mötas.