KURSBESKRIVNING

En meditation- och healingcirkel som ger dig verktyg att stärka din intuition och kontakt med dig själv, din själ, din inre sanning och universum. Att mötas i cirkel är ett kraftfullt sätt att hedra dig själv och andra. Att synas på lika villkor i respekt och gemenskap. Den delade energin som vi samskapar i en cirkel ger läkning och expansion för alla. 

Vad innehåller Into Your Soul Circle? 
I cirkeln möts vi som systrar och bröder för att tillsammans uppleva avslappning, healing och vägledning genom meditation. Vi kommer att meditera på flera olika sätt, jordande, andligt (möt din andliga guide t.ex.) avslappnande och healande. Vi får healing genom guidade meditationsresor med de uppstigna Mästarna och stjärnsystemet Myriaderna och genom att dela våra upplevelser med varandra efteråt stärks vår tillit till vår egen intuition.

Stärk kontakten med ditt hjärta, lita på din inre röst och släppa fram mer av dig, ditt inre ljus.

Tidigare tillfällen:

Tisdagen 19 dec 2017: Nymåneritual
I nymånens mörker skapar vi plats för att se det vi inte längre behöver och i en ceremoni släpper vi våra band till det och lämnar det bakom oss. Vi tar hjälp av St. Germain och the violet flame i en healing-meditation och rensar det vi inte längre behöver ur vårt energifält.

Tisdagen 2 jan 2018: Intuition
Vi går igenom intuitionens olika språk (clairvoyance, clairaudiense, clairsentiense, claircongizans) och avgör vilket som är ditt dominanta intuitiva språk och hur du kan använda och öva upp det genom olika verktyg (pendel, orakelkort, tarot, kroppens ja/nej). Du får även möta din andliga guide (en av dem) i en meditation och se ditt intuitiva språk in action.
 
Tisdagen 9 jan 2018: Energi-hygien
Att ta kontrollen över sitt eget energifält är något av det mest användbara och kraftfulla vi kan göra, speciellt för oss som påverkas väldigt av andras känslor och humör och om det är utmattande att vara i sammanhang med många andra, t.ex. som högkänslig och empat. Vi går igenom hur fältet interagerar med andras fält och hur sammankopplingar sker och hur de påverkar oss. Du får även med dig verktyg för hur du tar tillbaka din energi, sätter gränser och stärker ditt fält.

Tisdagen 23 jan 2018: Ascended Master Healing
I en guidad meditationsresa möter vi uppstigna mästare som ger oss vägledning och healing på sitt unika sätt. Det kan vara Ganesha, Maria Magdalena, Jesus, Green Tara, Quan Yin, St Germain, Heliga Birgitta, Jean D’Arch m.fl. och beror på gruppens sammansättning och behov.

Tisdagen 30 jan 2018: Healing från stjärnsystemet Myriaderna
En guidad meditationsresa till Myriadernas mjuka men kraftfulla och höga energi och för dig som är redo för den här höga energin innebär den här resan en mäktig upplevelse. Du får vad du behöver och kan ta emot, och det hjälper dig i din själsliga utveckling och expansion.

Tisdagen den 27 februari 19:30-21:00: Tankarnas hemlighet
I detta seminarium i cirkelform går vi igenom en flera tusen år gammal filosofisk modell ur yogafilosofin över hur tankarna skapar inre lidande/otillfredsställelse och varför. Den kallas The Wheel of Samsara och gäller än idag. Den visar hur vi kan genomskåda tankarna och hitta in till vårt sanna jag och en lycka som inte är beroende av yttre omständigheter.

TID & PRIS FÖR KURSEN
Tisdagarna 13/3, 27/3, 10/4, 24/4, 8/5 & 5/6 klockan 17:30-19:00. 
5 tillfällen, pris 910 kr. Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här

ANMÄLAN TILL KURSEN
Anmäl dig till kursen genom att mejla till info@infiniteyoga.se

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs. 

OM KURSLEDAREN
Alexa Marie har en bakgrund som industridesigner och är utbildad yogalärare, Mindfulnesslärare, Reiki II Usui Holy Fire Practitioner och barnyogalärare. Idag arbetar Alexa Marie gränsöverskridande med Ascended Masters som Green Tara, Maria Magdalena och Quan Yin och the Myriad Star Alliance, med att hjälpa människor att släppa taget om lidande och expandera i sin själs kraft. 

”Can you feel that you have more to give, more light to share?
Can you feel that you are not living your fullest potential (yet)?
I want to support you to live your fullest potential, to share your brightest light. I have a deep desire within my soul to eradicate suffering from humanity and to see you infinitely happy and prosperous!”

Alexa Marie