Kursbeskrivning
Välkommen hem till dig! Self Love Yoga är en klass för dig som längtar efter en riktig kärleksboost och att älska dig själv inifrån och ut. 

Det kan vara lätt att förlora sig i det snabba tempot i vardagen och i alla energier omkring oss, som tidspress, stress och en vardag som rullar på som i ett ekorrhjul. 

Låt oss säga hejdå till jantelagen och alla föreställningar om att vi inte presterar tillräckligt! Varje tisdagskväll i vår har du möjlighet att landa in i dig själv och hitta tillbaka till din kropp, ditt flöde, ditt tempo, din intuition, din vilja och det som för DIG är är lustfyllt i livet. Välkommen till en varm och kärleksfull klass med inslag av meditation, självkärleksövningar, klangmeditation och lyxmassage.

Vad innehåller en klass Self Love Yoga?
Genom mjuka, lugnande och minimalistiska yogaövningar får du komma hem till din kropp igen. I lugn takt gör vi yogarörelser som kommer åt våra inre organ och öppnar upp flödet inom oss. På så sätt lär vi känna våra kroppar och skapar kontakt med vår egen intuition. Genom guidning ger du dig själv en inre massage av hela din kropp. 
I klassen kombineras mjuk yoga med meditativa vibrationer från klangskålar, övningar i självkärlek och lyxig massage som grundar dig och ger djup avslappning. Allt för att hitta tillbaka till dig själv, hitta hem igen och skapa en djupare förståelse för din egen kropp och hela din varelse. Där bygger vi upp den inre kärleken till oss själva. Kärleken till dig. Du är värdefull, du är tillräcklig, du är fantastisk!

Förkunskap & nivå
Kom som du är, inga förkunskaper behövs. Klassen är till för alla och du anpassar den efter din kropp och dagsform. Klassen är för dig som vill möta dig själv och fördjupa din inre kärlek. VI gör lugn yoga med  mjuka yogarörelser på mattan, yinpositioner, meditation, avslappning till klangskålar och klangspel och  praktiska  self-love övningar. Högsta positionen är hunden eller stående framåtfällning.

TID
Tisdagar 17:30-19:00, 10 tillfällen, kursstart 24 april 2018

PRIS
Kurspris 1 820 kr.

ANMÄLAN 
Anmäl dig till kursen genom via mail.

DROP IN-PRIS
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här.  150 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 220 kr för drop in, eller köp ett kort

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. Om du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar så har du din gång tillgodo att använda på någon annan av våra klasser under vårterminen 2018. Yogamatta finns på plats att låna.

OM KURSLEDAREN
Louise Carmvall är en livsglad yogalärare utbildad inom klassisk Hatha Yoga, Myofascial Release och REIKI. Louise hämtar inspiration från världens alla hörn, och när hon fann yogan i Indien visste hon att den var något som skulle finnas med henne resten av livet. 
Louises klasser är personliga och formade utifrån hennes djupa kärlek till livet, yogafilosofin och hennes egen resa. Klasserna kombinerar klassisk hatha yoga med flow av vinyasa. Hennes största fokus är inre kärlek & stillhet – att se livets möjligheter och att vara närvarande. Louises djupa intresse för människor genomsyrar hennes sätt att undervisa och hennes stora önskan är att få människor att känna sig bekväma i att vara sig själva.
Louise har genomgått många personliga resor och insett vikten av stillhet och återhämtning i livet, att stanna upp och bara vara.  Yogan är för Louise en väg till självkännedom, balans, inre kärlek och genuin lycka och ett sätt att finna närvaro varje dag.
"Att ge full tillåtelse till att vara den du är och att vara snäll mot dig själv är vitalt. Livet vill dig väl och det är så mycket roligare när du älskar dig, när du tror på dig själv och lever livet till fullo!"
Louise Carmvall