Gudinnehelg!
Womb Wisdom & Yoni Love
+ Den attraherande sensuella kvinnan

Womb Wisdom & Yoni Love & Den attraherande sensuella kvinnan
med Towe Patricia


Varmt välkomna till en magisk helg där vi dyker ner i vår feminina essens och kraft med två workshops, som med fördel kan kombineras.

Lördag 16 juni kl 13:00- 20:00: 
WOMB WISDOM & YONI LOVE


En vacker och tryggt hållen workshop där du får möjlighet att komma ännu djupare i kontakt med din feminina kraft, visdom och oändliga kärlek. 

Vår yoni är en av våra störtsta portaler till att öka kontakten med vår intention och självkärlek. Därifrån kan vi öppna upp för vår längtan och drömmar på ett djupare och grundat sätt och se vilken skillnad det kan göra för oss. Vi jobbar med rörelse, guidade visualiseringar, andning och självreflekterande. 
Detta är också en möjlighet för dig att uppleva den helande styrkan i kvinnors gemensamma kraft. Vi ökar vår förmåga att ta emot och ge plats för varandra och oss själva, och tillåter oss att vara precis det vi är, just i stunden.

Söndag 17 juni kl 11:00-14:30:
Den attraherande sensuella kvinnan


Är du trött på att vara singel? Känner du att du alltid attraherar fel typ av partner? Eller jobb, situationer eller umgånge? Känner du att du inte riktigt har attraktionskraften som du skulle önska att du hade?

I denna workshop lämnar vi gamla mönster bakom oss och bjuder in det som vi egentligen önskar från hjärtat. Vi leker med din attraktionslag och din inre kreativa kraft och öppnar upp för din feminina genialitet och sensualitet.

Vi välkomnar den du är och önskar vara på djupet!

TID
Lördag 16 juni kl 13:00-20:00 & söndag 17 juni kl 11:00-14:30

PRIS
Lördag, 800 kr. Söndag, 400 kr. 15 % rabatt för dig med Årskort eller Infinte Summer Treat-kort

BOKNING
Boka din plats via mail.

OM WORKSHOPLEDAREN
Towe Patricia är coach och yonimapping-terapeut. Hon har själv gått igenom en helande resa från sexuell smärta till så mycket njutning, lust och självacceptans. Idag har hon en enorm kärlek och vördnad och en stark kommunikation med sin yoni som guidar henne på fler plan än enbart det sexuella. 

Hon önskar att alla kvinnor ska få möjligheten att uppleva denna unika gåva vi besitter och är därför passionerad över att skapa platser för denna visdom att öppna sig inom kvinnor.

Från att själv ha attraherat fel sorts män och allt för ofta situationer som inte var genererande för henne kom hon till en vändpunkt I sitt liv där allt detta skiftade. Detta och mycket mer är det som hon delar med sig i workshopen "Den sensuella attraherande kvinnan". En av dessa nycklar går vi djupare in i lördagens workshop “Wombwisdom och Yonilove” .

Läs mer om hennes arbete på: www.yourtruenature.se