Kursbeskrivning
En klass helt tillägnad din KROPP! Vi följer flödet och låter kroppen röra sig och stärkas inifrån och ut, i ett space fritt från prestation och måsten. 

Yang Yoga – Body Love Flow är vår mest fysiska klass där vi tar fasta på flödande rörelser som ger dig utrymme att på ett lekfullt sätt utforska din kropps språk och den enorma kraftfullheten den besitter. 

Vad vill din kropp göra idag? Vill den röra sig och vara i ett skönt flöde? Sträcka sig och känna sig stark? Utmanas och testa något helt nytt? För att sedan vila skönt och djupt till tonerna av klangspel och tibetanska sjungande skålar? 

Vad innehåller en klass i Yang Yoga - Body Love Flow?
• Känna in kroppen för att kunna följa ditt flöde just i stunden
• Yoga som stärker dig inifrån och ut
• Öka cirkulationen i kroppen
• Släppa taget om gammalt och det som inte är genererande för dig med olika skaktekniker och frigörande dansinspirerande rörelser
• Energi- och vibrationsmedvetenhet

Värme, puls och ljuvlig yogamassage
Klassen skapar värme och puls med sol-och månhälsningar och vi rör oss mellan asanas i sköna flödande sekvenser. 
Klassen avslutas med skön avslappning eller guidad meditation till klangspel och sjungande skålar.

TID
Torsdagar 17:30-19:00, 8 tillfällen, kursstart 5/4 2018. 

PRIS FÖR KURSEN
Kurspris: 1 450 kr. Anmäl dig till kursen genom att mejla till info@infiniteyoga.se

DROP IN-PRIS
150 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 220 kr för drop in, eller köp ett kort.  

FÖRKUNSKAPER
Den här kursen vänder sig både till nybörjaren som vill stärka kroppen på lekfullt flödande vis, och för den erfarna yogin som vill släppa taget om prestation och bilden av hur yoga "ska" vara och lyssna till vad kroppen verkligen vill och längtar efter!

OM KURSLEDAREN
Magdalena Kuchcinska är yogalärare, Holistic Life Coach, Reiki Master och spirituell vägledare. Hon är mamma till två barn, och älskar att resa och uppleva livet fullt ut.
Magdalena lever från hjärtat och i över 20 år har hon lärt, växt och delat yoga. Hon är certifierad lärare i Hatha Yoga, Vinyasa, Yinyoga, barnyoga och Birth yoga. Magdelena undervisar yoga från hjärtat och med rörelser som låter kropp, sinne och själ mötas.