INFINITE SUMMER TREAT-YOGAKORT, 1 200 kr
Gäller för obegränsat med yoga 15 juli-2 sep 2018. Köp ditt kort via mail och betala med faktura i juli. 
KÖP SOMMARKORT  >>


Du kan givetvis även boka sommarens alla klasser med ditt 10-kort, Årskort eller köpa drop in klass.
Läs om alla våra kort och priser här


När du köper ett yogakort eller anmäler dig till en klass eller kurs på Infinite Yoga får du även våra nyhetsbrev med information om kurser och erbjudanden. Om du vill avregistrera dig från nyhetsbrevet klickar du på länken Unsubscribe i brevet eller maila oss. Läs om hur vi hanterar personuppgifter här

SCHEMA SOMMAREN 2018:

Ladda hem sommarschemat som PDF:

Sommarens klasser i urval!

Yoga för utmattade
Längtar du efter helande näring för ditt inre och tid att bara vara i stillhet? Att få vila, ända in i själen? Vi skalar bort vardagen för en stund, och går in en oas av läkning, lugn, tystnad och djupa andetag. Här behöver du inte göra någonting, du kan bara vara och vila. En klass  för dig som längtar efter stillhet, mjukhet, snällhet och vila. Kanske är du utmattad, eller känner av symtom, eller så vill du investera tid att bara vara med dig, som en förebyggande åtgärd för att inte bli utmattad.
Läs mer & boka >>

Womanhood Yoga - Womb Wisdom
En yogakurs där vi gör njutbar yoga som följer och främjar din inre naturliga cykel. När vi följer med i och lär oss att ta vara på de olika känslor, energinivåer och egenskaper de olika faserna i vår menscykel för med sig så kan vi - istället för att bli alldeles översvämmade av dem - surfa på de olika vågorna av energi som de för med sig. 
Läs mer & boka >>
 

Kvällsworkshop: Agni Soma Yoga
Under två klasser denna kväll, utforskar vi tillsammans med Anjali Haryana ett flöde som kombinerar AGNI och SOMA. AGNI, som betyder eld på sanskrit är transformerande och bränner bort stagnerade energier så att transformation kan ske. Men AGNI behöver även SOMA, som betyder gudarnas nektar, och är stärkande, mjukar upp och ger vila. 
Läs mer & boka >>

Yin Yoga & Meditation
Minikurs tre kvällar i rad! 
Yin Yoga i kombination med meditation hjälper oss att hitta total avslappning för både kropp och själ och  lösa upp mentala och fysiska spänningar riktigt på djupet! 
Yin Yoga är inte en ny yogaform utan snarare ett nytt tillvägagångssätt. Genom att stanna längre i de olika yogaställningarna stärker vi bindväven och gör den mer följsam och smidig, vi kommer även åt de lite hårdare delarna i kroppen som leder och ligament. 
Läs mer & boka >>
 

Yoga i parken 
INFINITE YOGA i Kungsparken varje onsdag 17:30-18:30, 6 juni-29 augusti! 
Infinite Yoga Malmö skapar en tillåtande yogaoas i sommargräset och du är så varmt välkommen! 
Läs mer  

Mindful Yoga
Medveten närvaro och ett grundande och skönt flöde för kropp och sinne - och möjligheten att bjuda in det du vill ha mer av i ditt liv. En lugn mjuk inkännande yogaklass med fokus på andning och att vara i kontakt med din kropp. Klassen avslutas med grundande och djupgående avslappning, ibland till poesi, och meditationsövningar med inslag av Mindfulness.
Läs mer & boka >>

Grundkurs i yoga
26/6, 27/6 & 28/6
Minikurs tre kvällar i juni! Följ med på en spännande introduktion och resa i yogans värld. Vi gör yogapositioner och andningsövningar från grunden och hämtar kunskap från yogafilosofins tusenåriga visdom. 

 

Restorative & Yin med klang & gong
Lugn, skön och frigörande Restorative & Yinyoga och härlig avslappning till klangspel, sjungande skålar och gong med Julia Johansson. Ljuden från dessa instrument skapar djup kontakt med våra celler och tillåter oss att ansluta till vår inre rytm och frekvens. 
Läs mer 

 

Thursday Treat Yoga
Torsdagstreat för DIG! Vad längtar du efter idag? Och vad vill du bjuda in i ditt liv om allt är möjligt? I sommarens Thursday Treat-klasser delar Infinites lärare med sig av några av sina abslouta favoriter bland yogasekvenser, meditationer och gör djupdykningar i de teman vi älskar att dyka djupt i. För att livet blir så mycket gladare och lekande lättare, när vi lyssnar in vad vi längtar efter och skapar utrymme för detta!
Läs mer & boka >>