Meditativ, grundande och läkande lunar-inspirerad klass, med lugn och frigörande yoga och avslappning till sjungande skålar, klangspel och gong.

Restorative yoga är en väldigt mild form av yoga och fokuserar på att återställa kroppen och nervsystemet. Yin yoga arbetar djupt i bindväven och med energiflöden i kroppen för att aktivera förändring på den djupaste nivån och bidra till mentalt lugn. Med passiva positioner utmanar den dig att hitta frid i det som kan vara en något obekväm position och hålla den positionen i 3 till 5 minuter. Båda dessa stilar av yoga lär dig att känna och odla en kraftfull inre medvetenhet. 
 
Genom en kombination av klangskålar, gong, mantras och lunar asanas guidas du in i en inkännande, frigörande, lugnande och samtidigt kraftfull stund på mattan. Ljuden stödjer den läkande processen och underlättar resan till ett djupare meditativt stadie där du kan anlända ta del av de fördelar och effekter som djupare avslappning bidrar till. 

Ljuden från dessa instrument skapar djup kontakt med våra celler och tillåter oss att ansluta till vår inre rytm och frekvens. Minnen och känslor som finns djupt inom dig kan få komma upp till ytan. Genom att tillåta dig vara i stunden, känna det som dyker upp genom att observera vad som händer hittar vi lugnet och andas i stillhet och närvaro. 

Ljudyoga är effektivt för ett rastlöst och stressat sinne och hjälper oss att släppa djupt liggande spänningar och blockeringar. Du behöver inte prestera eller leverera, utan bara slappna av och låta ljudets transformerande vibrationer skölja igenom dig och hela ditt energisystem. 


 

GÅ SOM KURS ELLER FRISTÅENDE KLASSER
Kurs 6 träffar, 1090 kr, boka din plats via mail.
Boka fristående klasser här. 150 kr första gången du provar yoga på Infinite, sen 220 kr för drop in eller köp ett kort.

Söndag 22 juni 16:30-18:00 

Söndag 29 juni 16:30-18:00 

Söndag 5 aug 16:30-18:00 

Söndag 19 aug 16:30-18:00 

Söndag 26 aug 16:30-18:00 

Söndag 2 sep 16:30-18:00

FÖRKUNSKAPER
För dig som längtar efter avslappning, lugn och energipåfyllning. Du behöver inga förkunskaper för att delta.

OM LÄRAREN
Julia Johansson är yogalärare inom bland annat AcroYoga och en sångfågel med stor förkärlek för kirtan – mantrasång i grupp. Julia har sedan tidig ålder hållit på med rörelse i olika former – gymnastik, dans, akrobatik, yoga – som är en central del i hennes själsresa och utforskande av livet. Julia vill hitta helande och balans i rörelse och stillhet och med stor nyfikenhet utforskar hon nu de transformerande effekterna av ljudfrekvenser och vibrationer både genom sång och instrument som klangskålar och gong. Julia är för tillfället under utbildning inom Thai Yoga Massage och har samt gått kurser i Peter-Hess - klangmassage® och Känslohantering för yogalärare med Ina Elverljung.