Infinite holistic mama
GRAVIDyogalärarutbildning

Foto: Isabell N Wedin
Foto: Isabell N Wedin

En djupgående utbildning i fyra delar, 120 timmar, där du redan efter första tillfället är redo att börja hålla klasser för gravida. Du tar del av utbildningen via vår kursplattform där du får tillgång till föreläsningar med yogalärare och barnmorskor, yogaklasser, meditationer samt ett forum för delning och kunskapsutbyte med andra yogalärare. Du får även personlig handledning för att hitta din roll och röst som gravidyogalärare. Du som redan är gravidyogalärare kan, i mån av plats, gå enstaka kurssteg som fördjupningsutbildning.

Infinite Holistic Mama
Gravidyogalärarutbildning i Malmö

med Ulrika Liard Wedin & Johanna Lindberg


Infinite Holistic Mama Gravidyogalärarutbildning är utbildningen för dig som har ett genuint intresse för gravida kvinnor och deras välmående, och vill lära dig hur du på ett säkert sätt använder yogans kraftfulla redskap för att hjälpa kvinnor att må så bra som möjligt under graviditeten och under och efter förlossningen.
Utbildningen ger dig möjlighet att hitta din unika röst och ditt sätt att förmedla gravidyogan. Du får ta del av visdom från flera olika yogatraditioner och får personlig vägledning för att känna dig trygg i din lärarroll.
Du som går utbildningen på plats i Malmö får förutom fyra grundliga och djupgående utbildningssteg på plats i Malmö även tillgång till allt material på kursplattformen online, med bland annat filmade yogapass och meditationer, ljudfiler med Yoga Nidras och kortare varianter av de föreläsningar vi håller under utbildningen. 

Infinite Holistic Mama
Gravidyogalärarutbildning Online

med Ulrika Liard Wedin & Johanna Lindberg


Från hösten 2020 kan du även välja att gå gravidyogalärarutbildningen online. Du får tillgång till en kursplattform med föreläsningar, yogaklasser, meditationer och guidade avslappningar där du under sju månader steg för steg genomför utbildningen. Du får tillgång till personlig vägledning, gruppdelningar online samt en sluten Facebookgrupp för kursdeltagarna.
Utbildningen är för dig som har ett genuint intresse för gravida kvinnor och deras välmående och vill lära dig hur du på ett säkert sätt använder yogans kraftfulla redskap för att hjälpa kvinnor att må så bra som möjligt under graviditeten och under och efter förlossningen. Utbildningen ger dig möjlighet att hitta din unika röst och ditt sätt att förmedla gravidyogan. Du får ta del av visdom från flera olika yogatraditioner och får personlig guidning för att känna dig trygg i din lärarroll.