Lunchyoga; måndag, onsdag och fredag 12:00-13:00

SKÖN LUNCHYOGA MED VARIATION
Släpp vardagen för en stund och kliv in i en oas av egentid, reflektion, återhämtning och omhändertagande! Det här är din stund att önska vad du vill för dagen och ta emot vad du behöver.

I yogan ger vi kroppen uppmärksamhet genom stretchande och mjukt stärkande positioner och rörelser, och blir närvarande i nuet och medvetna om våra tankar och känslor.  Vi gör övningar som hjälper dig att släppa det du inte längre behöver, och fylla på med det du vill ha mer av. I yogaklasserna får du även redskap för tanke- och känslohantering, samt yogavöningar som du enkelt kan ta med dig i din vardag. 

YOGAFILOSOFI & AVSLAPPNING
Vi varvar vår yogaundervisning med yogafilosofi, andnings- och avslappningsövningar, guidade meditationer, lyx med eteriska oljor samt underbara klanger av helande tibetanska skålar och shanti klangspel.

Måndagar, YIN & RESTORATIVE YOGA med Filippa & Lovisa
Ge dig själv en vilande start på veckan! I Yinyogan stannar vi länge, ca 3-5 minuter, i yogapositionerna för att släppa spänningar som sitter på djupet. I den här klassen kombineras Yin med Restorative Yoga, som är en både mjuk och kraftfull yogaform, för dig som längtar efter djup och skön vila och återhämtning för kropp, sinne och själ. Vi använder sköna bolster, mjuka filtar och block för att anpassa positionerna så att vi kan stanna länge i dem, och sjunka djupt ner i avslappning till lärarens guidning. Den avslappnande massagen är pricken över i.

Tisdagar, DANS & MEDITATION med Josefine
Start tisdag 2 april! Välkomna våren och fira livet genom att ge dig själv en extra närande och uppflytande lunchpaus, där vi först ger oss hän i dansen för att sedan hitta avslappning och stillhet genom en stunds meditation.
Vi dansar fritt, med oss själva utan koreografi eller ledning. Dans är ett underbart sätt och en hjälp att få ökad kontakt med kroppen, sitt unika uttryck, sin lekfullhet och kreativitet. 
Efter dansen på ca 40 min avslutar vi med en guidad meditation. Här får du möjlighet att stilla dig, hitta lugn och blicka inåt för ökad mental klarhet och självkännedom. Denna kombination med aktivitet och stillhet är balsam för kropp och själ!  Inga förkunskaper krävs.

Onsdagar, BODY LOVE med Stina & Alexandra
Vad längtar din kropp efter? Ge dig själv en stund mitt i veckan att lyssna in och stärka och röra din kropp i ett skönt och fritt flöde. En dynamisk klass, som avslutas med skön avslappning, och möjlighet att ta emot en liten stunds magisk beröring i form av yogamassage från massageterapeuterna Stina & Alexandra!

Fredagar, HAPPY FLOW YOGA med Magdalena
Fira din fredag med ett glädjande och skönt flöde! Magdalena tar oss med på en utforskande resa genom kropp och sinne, med inkännande och stärkande rörelser som mjukar upp din kropp. Klassen avslutas med meditation och möjlighet att sätta en intention för helgen som kommer.

BOKA
Du bokar dig här eller kom som drop in så bokar vi dig på plats.

NÄR ÄR DET KLASS?
12:00-13.00 måndag,  onsdag och fredag, 7 jan-26 maj 2019.

NYHET! 10-KORT FÖR LUNCHYOGA
Gäller för lunchyoga kl 12:00-13:00 måndagar, onsdagar & fredagar. 10-kort (giltigt 6 månader från köp), 1 650 kr

PRIS
165 kr första gången, annars 230 kr för drop in eller köp ett kort.

FÖRKUNSKAPER
Lunchyogan passar alla, även nybörjare. Inga förkunskaper krävs. 

FRÅGOR
info@infiniteyoga.se

OM LÄRARNA
Lovisa Limseth är passionerad yogi och verksam inom konst- och teatervärlden. Hon har många års erfarenhet av och utbildning inom yoga, meditation och Reiki och undervisar Yinyoga, Restorative, Hatha, Gravidyoga och Familjeyoga. Lovisa undervisar meditativt och intuitivt och hennes yoga är mjuk, avslappnad och tillåtande. Genom yogan vill Lovisa skapa en harmonisk plats och en djupt tranformerande stund av stillhet där du kan slappna av och öppna upp för din egen inneboende potential att leva fullt ut.
"Jag tror att det viktigaste vi kan göra i livet är att skapa utrymme för livet att naturligt utveckla sig självt, både på yogamattan och ute i världen. Hur vi presterar är mindre viktigt än det vi tillåter hända. Vi har all den kraft vi behöver inom oss. Allt vi behöver göra är att ge oss själva chansen att öppna upp för denna inre rikedom. Yoga, meditation och alla former av kreativa uttryck är perfekta nycklar!” 

Filippa Widell Basovic är utbildad massageterapeut, stresspedagog med kognitiv inriktning och instruktör i Mindfulness och Mediyoga. 
Det var när Filippa för ett antal år sedan hamnade i en kris och tappade sig själv som hon hittade Mindfulness och meditation, ett förhållningssätt som hon nu använder och tränar sig på varje dag. Filippa gillar även musik, teater och sång och bor i Malmö tillsammans med man och dotter. 
"Mindfulness för mig är att få vara i kroppen och inte behöva vara styrd av dåtida minnen eller framtiden. Att få möta livet och påminna mig om att just nu är det denna stund som gäller, och sen nästa..." 

Josefine Yrjans är legitimerad psykolog och yogalärare, med lång erfarenhet av terapeutiskt arbete med både vuxna och barn. Josefine väver samman och integrerar psykologisk kunskap med ett tydligt kroppsligt och själsligt fokus genom meditation, yoga och österländsk visdom. Hon är utbildad i YinYoga (genom Magdalena Mcweld) samt Virya Yoga för psykologisk behandling (för Josephine Selander vid Nordiska yogainstitutet). Båda dessa inriktningar passar väl som terapeutiska inslag, då tempot är långsammare och möjliggör ökad närvaro, medvetenhet, avslappning och öppenhet inför det som uppstår. Josefine vill förmedla och påminna oss om hur helande och stärkande det kan vara att möta oss själva med en varm, tillåtande och medkännande attityd. Likaså hur musik, mantrasång och poesi, som hon ofta använder sig av och väver in sina klasser, kan inspirera och hela.

Alexandra Maliganis undervisar i Ayurveda Yoga och Yin Yoga och håller uppskattade Mala-worksops på Infinite Yoga Malmö. Den första yogalärarutbildningen hon gick var i yogaformen Ayur Yoga, en form av Hatha Yoga med stora influenser från den ayurvediska filosofin. Alexandra är även utbildad inom Yin Yoga för Ulrica Norberg och inom thaimassage. 
En särskild intention som Alexandra tar med sig på varje klass hon undervisar är att varje individ ska leda sig själv in i yogan utifrån sitt hjärta och genom yogan lära sig att bli inlyssnande och inkännande gentemot sig själva. Alexandras intresse för yoga, meditation, självledarskap och utveckling stärks för varje dag och hon känner stor trygghet och tacksamhet i känslan av att vara på rätt väg i livet!

Stina Stomby är yogalärare sedan 2014, diplomerad thai yoga massageterapeut och utbildad naturterapeut vid Naturmedicinska Akademin i Glimåkra. Stinas klasser präglas av närvaro, tillåtande, flöde och du uppmuntras att lyssna till din egen kropp och medvetenhet. Stina har skapat "Nature Yoga - Läkning på djupet", med inspiration från naturens mekanismer och helande egenskaper och hon har en fingertoppskänsla att känna in vad som behövs individuellt, i gruppen och i stunden. 
“Yoga och meditation är för mig ett sätt att komma i kontakt med livskraften och naturens urkraft. Tänk om vi kan väcka och vattna den kraften som fyller oss med mening och tillit till allt det stora? Yoga ger dig en paus, ett utrymme, ett gudomligt ögonblick, kalla det vad du vill, där du blir medveten om ditt innersta väsen och din sanning. Efteråt har du möjlighet att välja utifrån denna medvetenhet. Välja hur du vill skapa ditt liv!”

Magdalena Kuchcinska är yogalärare, Holistic Life Coach, Reiki Master och spirituell vägledare. Hon är mamma till två barn, och älskar att resa och uppleva livet fullt ut.
Magdalena lever från hjärtat och i över 20 år har hon lärt, växt och delat yoga. Hon är certifierad lärare i Hatha Yoga, Vinyasa, Yinyoga, barnyoga och Birth yoga. Magdelena undervisar yoga från hjärtat och med rörelser som låter kropp, sinne och själ mötas.