I Deep Yinyoga får du möjlighet att gå djupt i yinyoga och uppleva hur det är att hålla yinpositionerna ännu längre. Det sägs att vi bör stanna i varje yinposition minst två minuter för att vi ska nå den effekten vi söker, och ofta håller vi positionerna mellan tre till fem minuter. Under en klass i Deep Yinyoga går vi steget längre och positionerna kan komma att hållas från fyra till åtta minuter.

Det här är en klass för dig som är nyfiken på hur yinyoga kan skapa ännu mer djup, dels rent fysiskt, men också på andra plan i ditt liv. I yinyoga kommer du också i kontakt med din fysiska kropp, men även din emotionella-, mentala- och energikropp.

YINYOGA
I yinyogan vilar vi i länge i varje position (3-10 minuter), för att kunna slappna av i alla muskler och komma djupare in i kroppen. När vi slappnar av i musklerna, kommer vi åt bindväven och de stelare delarna i kroppen, som leder och ligament. På så vis stärker vi kroppen, gör den smidigare och skapar möjlighet för energi att flöda.

FÖRKUNSKAP OCH NIVÅ
Inga tidigare förkunskaper behövs. Kom som du är! 

TID
Torsdagar 19:30-21:00, 8 tillfällen, kursstart 29 okt 2020 med Alexandra Maliganis.
Kursen går både på plats i studion och livesänds online

PRIS
Kurs 8 veckor, 1 640 kr

ANMÄLAN 
Anmäl dig i vårt bokningssystem.

DROP IN-PRIS
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här. 165 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 230 kr för drop in, eller köp ett kort

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal till 12 personer ( i vanliga fall har vi maxantal 22), för att ha extra utrymme mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
För att minska risken för virusspridning ber vi dig just nu att ta med egen yogamatta och filt till studion. Om du inte har egen yogamatta, ta gärna med filt som du kan lägga över en matta du lånar på plats. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid kursen online. 
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN
Alexandra Maliganis är yogalärare och högkänslig med stort fokus på att intuitivt och professionellt leda sina yogaelever in till deras egen kärna. Alexandra guidar dig på ett varsamt och inkännande sätt, in i din kropp, din andning och din stund. Förutom yogalärarutbildningar är Alexandra även utbildad i Thaimassage i Thailand, och har gått kursen Känslohantering för yogalärare med Ina Elverljung på Infinite Yoga Malmö.