Sadhana – starta dagen med meditation och yoga, måndagar 7:30-8:30 med Gabriella & Malin

Hur skulle det vara att påbörja en morgonrutin enligt yogisk tradition?
 
Många som utövat yoga under en längre tid inser värdet av att få in en morgonpraktik för att manifestera den förändring du vill eller behöver där du är är i livet just nu. Därför vill vi på Infinite välkomna dig att påbörja din egen morgonrutin med oss under åtta veckor. Vem vet, kanske blir detta början på ett helt nytt kapitel i ditt liv? 
 
Vad innehåller klassen? 
Klassen, som är en timme lång, inleds med en guidad meditation i ungefär 15 minuter. Därefter gör vi kroppen redo inför dagen som kommer med mjuka fysiska yogaövningar och vi avrundar varje klass med gemensam mantrasång och vila i savasana.
 
Den största utmaningen kan vara att ta dig upp i tid och ta dig till studion och yogamattan. Lyckas du; stort grattis! Då ligger världen framför dina fötter. Sadhasana handlar just om det, självdisciplin. Inte genom att forcera, utan bara genom att göra. Om och om igen. Att komma över motståndet vi så lätt möter på morgonen och istället omvandla det till något magiskt.
 
Välkommen på en resa in i dig!

TID
Måndagar 7:30-8:30, kursstart 31 aug 2020 med Gabriella Blomqvist
Kursen går både på plats i studion och livesänds online

PRIS
Kurs 8 veckor, 1 640 kr

ANMÄLAN 
Anmäl dig här >>

DROP IN-PRIS
Anmäler dig via bokningssystemet här. Klassen kostar 185 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 250 kr för drop in, eller köp ett yogakort.  Även lunchyogakort gäller för morgonyogaklasser.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår.

RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal till 12 personer ( i vanliga fall maxantal 22), för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
För att minska risken för virusspridning ber vi dig just nu att ta med egen yogamatta och filt till studion. Om du inte har egen yogamatta, ta gärna med filt som du kan lägga över en matta du lånar på plats. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid kursen online. 
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM LÄRARNA
Gabriella Blomqvist 
har en stor passion för yoga som självläkning. Tillit till den egna förmågan, den inre styrka och visdom vi alla besitter genomsyrar alla hennes klasser. Gabriella använder sig till stor del av inkännande mjuka flöden och intuitiva guidningar för att du som deltagare ska kunna återkoppla till denna inre kraft och uppleva en samhörighet med dig själv och allt runt omkring dig.
För Gabriella har yogan varit källan där hon funnit såväl kraft till kreativitet som tillåtelse till återhämtning under snart 16 års tid då hon började sitt praktiserande. Gabriella är utbildad inom vinyasa yoga, taoistisk yin yoga samt gravidyoga. För Gabriella är yoga en livsstil, något som genomsyrar allt hon gör - hur hon förhåller sig till andra och till sig själv. Detta förhållningssätt upplevs i hennes klasser, som bjuder in till en stunds tillåtande återhämtning, avslappning och egenkärlek.

Malin Fredriksson - mer info kommer
 
Gabriella Blomqvist
Gabriella Blomqvist