Kursbeskrivning

Kursen går just nu både online och på plats i studion, välkommen att vara med på det sätt som passar bäst för dig.

A NEW BEGINNING
Dubbelklass med Emilia Kraft-Nobel

Vad vill du skapa om allt var möjligt?

Vad väljer du för dig, mitt i 2020?

Denna dubbelklass är för dig som vill skapa och öppna upp för möjligheter i ditt liv just nu. För att komma ner i kroppen och lugna sinnet börjar vi med en lång intoning, därefter en delning och sen ett mjukt och återhämtande yinyogapass. Efter det öppnar vi upp för möjligheterna att meditera, skriva och sätta intention för tiden vi har framför oss nu. 

Utifrån det du skrivit formulerar du sen ett Sankalpa. Kanske har du redan ett Sankalpa eller var med på denna klassen vid nyår, ta gärna med dig det du skrev då.

Ett Sankalpa är en innerlig förklaring, en strävan mot något du vill vara. Du ska bara ha ett Sankalpa och upprepa det för dig själv över en mycket lång period.

Under andra delen kommer vi använda vårt Sankalpa och guidas in i en Yoga Nidra meditation. Den yogiska sömnen.

Det bjuds på en överraskning som avslutning!

Vad innehåller en klass i Yinyoga?
Yinyogan anpassas utefter kroppens meridianer, energilinjer som går genom hela vårt system. Genom fokus på energikropp, den fysiska kroppen, yogisk filosofi, andning, medveten närvaro, meditation och visualiseringstekniker guidas du in i en inkännande, frigörande, lugnande och samtidigt kraftfull stund på mattan.

Vad är målet med klassen?
Denna klass ger dig ökad kroppskännedom och möjlighet att verkligen lära dig lyssna på de signaler kroppen sänder ut. Vi har fokus på återhämtning och utforskar vad som dyker upp inom oss när vi ger oss en återhämtande stund på mattan, hittar lugnet och andas i stillhet och intensiv närvaro. Klassen ger dig ökad kroppsmedvetenhet, ökade inkännande förmågor och ökad kontakt med dina känslor samt öppnar upp för nya möjligheter.

TID
Söndagen den 7 juni 2020 med Emilia Kraft Nobel.
Dubbelklass kl 11:00-12.30 & kl 13:00-14:30

KURSPRIS
460 kr

ANMÄLAN
Anmäl dig till via mail

SOMMARKORT
Med INFINITE SUMMER-yogakort har du fri tillgång till hela Infinite Yoga Malmös utbud med över 100 klasser den 25 maj-30 aug 2020, för 2 700 kr. Läs mer och köp här

DROP IN-PRIS
460 kronor för dubbelklassen, eller två klipp på ditt 10-kort. 

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs, klassen är lämpad för alla och anpassas efter individens dagsform och behov. Den här klassen är för dig som vill komma i kontakt med kropp och känslor på djupet.

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös utbud inom de närmaste 6 månaderna. Yogasalen är redo för dig när du kommer, uppdukad med yogamatta, mjuk filt och sköna bolster att låna. Omklädningsrum med dusch finns. Vi bjuder på te när du kommer.

RIKTLINJER CORONAVIRUS
Just nu har vi minskat antalet deltagare i vår yogasal till 12 personer ( i vanliga fall har vi maxantal 22), för att ha gott om plats mellan yogamattorna. Vi sänder även klasserna online, så att du även kan välja att medverka på distans.
För att minska risken för virusspridning ber vi dig just nu att ta med egen yogamatta och filt till studion. Om du inte har egen yogamatta, ta gärna med filt som du kan lägga över en matta du lånar på plats. Om du under kursens gång blir sjuk, så ber vid dig att stanna hemma och vila, eller medverka vid kursen online. 
Om myndigheters rekommendationer skulle ändras på ett sätt som gör att vi inte kan hålla kursen på studion, så kommer den att hållas online. Läs mer om våra riktlinjer gällande Corona här >>

OM KURSLEDAREN
Emilia Kraft-Nobel är yogalärare och Ayurvedisk hälsorådgivare. Hon är även konstnär, lekspecialist och arbetar med barn med autism.

Emilia har en förmåga att locka fram det bästa ur oss alla med sin glada och harmoniska energi och ett underbart lugn och en värme som skapar trygghet, förtroende och närvaro. Hennes dynamiska sagoberättarröst går rakt in i kroppen och skapar en skön och avslappnande känsla.

Emilia har utöver sin utbildning i Ayurveda på Ayurveda-akademin många kurser och workshops bakom sig med bl a Adaptive yoga for mobility disability med Wendy Sandsjö, yin yoga fördjupningskurs med Ann Svärdfelt, original play med Fred. O Donaldson, source meditation med Johan Ljungsberg, Power dialogues med Bears Kaufman och Känslohantering för yogalärare med Ina Elverljung.