KURSBESKRIVNING
  • Tänk om det är dags att du väljer för DIG nu?
  • Och vilket enormt bidrag kan du vara till den här världen när du gör det?
  • Tänk om du kan TA EMOT mer lyx i ditt liv? 
  • Längtar du efter att känna dig riktigt omhändertagen?

Välkommen till en av våra mest populära klasser! En stund för dig själv att bara få TA EMOT utan att prestera. Det här är klassen för dig som längtar efter lugn, avslappning, vänlighet, energipåfyllning och att få känna dig riktigt omhändertagen. Med rullande och mjuka rörelser, lugn, skön yin yoga, svävande lugn musik och mantran får du ge omsorg till din kropp och hela din varelse.

Mys och omhändertagande
Här får du bädda ner dig med bolsters och mjuka härliga filtar samtidigt som du får lyssna till helande toner från tibetanska singing bowls, shanti klangspel och ljuv mantrasång. 

Yogamassage
Stinas klasser avslutas med ljuvlig yogamassage. Mjuk och medveten beröring som hjälper dig att slappna av och vila djupt. 

Ljudbad med klangskålar och kristallskålar
Magdalenas klasser avslutas med ljudbad. Ljuden från klangsklar och kristallskålar skapar djup kontakt med våra celler och tillåter oss att ansluta till vår inre rytm och frekvens. Ljudyoga är effektivt för ett rastlöst och stressat sinne och hjälper oss att släppa djupt liggande spänningar och blockeringar. Du behöver inte prestera eller leverera, utan bara slappna av och låta ljudets transformerande vibrationer skölja igenom dig och hela ditt energisystem. 

FÖRKUNSKAPER
För dig som längtar efter avslappning, lugn, vänlighet och energipåfyllning. Du behöver inga förkunskaper för att delta.

GÅ SOM KURS ELLER FRISTÅENDE KLASSER

TID

Söndagar 16:30-18:00, 20 tillfällen, kursstart 13 jan 2019 med Stina Stomby & Magdalena Kuchcinska (varannan vecka)

PRIS
Kurspris 3 900 kr. 

ANMÄLAN TILL KURSEN
Anmäl dig till kursen via mail.

DROP IN-PRIS
165 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 230 kr för drop in, eller köp ett kort.  

OM LÄRARNA
Stina Stomby är yogalärare sedan 2014, diplomerad thai yoga massageterapeut och utbildad naturterapeut vid Naturmedicinska Akademin i Glimåkra. Stinas klasser präglas av närvaro, tillåtande, flöde och du uppmuntras att lyssna till din egen kropp och medvetenhet. Stina har skapat "Nature Yoga - Läkning på djupet", med inspiration från naturens mekanismer och helande egenskaper och hon har en fingertoppskänsla att känna in vad som behövs individuellt, i gruppen och i stunden. 
“Yoga och meditation är för mig är ett sätt att komma i kontakt med livskraften och naturens urkraft. Tänk om vi kan väcka och vattna den kraften som fyller oss med mening och tillit till allt det stora? Yoga ger dig en paus, ett utrymme, en gudomligt ögonblick, kalla det vad du vill, där du blir medveten om ditt innersta väsen och din sanning. Efteråt har du möjlighet att välja utifrån denna medvetenhet. Välja hur du vill skapa ditt liv!” 

Magdalena Kuchcinska är yogalärare, Holistic Life Coach, Reiki Master och spirituell vägledare. Hon är mamma till två barn, och älskar att resa och uppleva livet fullt ut.
Magdalena lever från hjärtat och i över 20 år har hon lärt, växt och delat yoga. Hon är certifierad lärare i Hatha Yoga, Vinyasa, Yinyoga, barnyoga och Birth yoga. Magdelena undervisar yoga från hjärtat och med rörelser som låter kropp, sinne och själ mötas.