Yoga för utmattade - vilande visdom
tisDAGAR 14:30-16:00, våren 2019

YOGA FÖR UTMATTADE: VILANDE VISDOM
MEDIYOGA & YOGA NIDRA MED JOHANNA LINDBERG


Längtar du efter helande näring för ditt inre? Längtar du efter tid att bara vara i stillhet? Att få vila, ända in i själen?

Vi skalar bort vardagen för en stund, och går in en oas av läkning, lugn, tystnad och djupa andetag. Här behöver du inte göra någonting, du kan bara vara och vila. 

Vi gör snälla, mjuka rörelser, läkande sekvenser och meditationer från bland annat MediYoga och vilar till Yoga Nidra guidad djupavslappning.

Yoga Nidra djupavslappning
Yoga Nidra kan översättas till yogisk sömn, och är en djupavslappningsteknik som bland annat kan hjälpa dig att återhämta dig från sömnbrist. Dessa tekniker för avslappning kan du sedan använda på egen hand för att lättare komma till ro på kvällen och somna om när du vaknar på natten. Du som går kursen får även en inspelning av Yoga Nidra med Johanna att lyssna på när du vill.

Infinite Yoga Malmö är en plats där alla känslor är välkomna, och där du kan lyssna in till och välja helt för dig. Vi använder yogans och andra verktyg för känslohantering 

Mjuk och inkännande guidning av en yogalärare med egen erfarenhet av utmattning och med många olika verktyg för återhämtning och energipåfyllning till både kropp och själ. 

TID
Tisdagar 14:30-16:00, 8 tillfällen, kursstart 15/1 2019 med Johanna Lindberg.

PRIS
Kurspris 1 560 kr. Eller gå på ditt 10-kort eller Årskort på Infinite Yoga Malmö. 15 % rabatt till dig med FAR-recept.

ANMÄLAN TILL KURSEN
Anmäl dig till kursen via mail. Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs. Det här är en kurs för dig som längtar efter stillhet, lugn, mjukhet, snällhet, självkärlek och vila. Kanske känner du dig utmattad eller utbränd, eller känner av symtom av detta. Kanske vill du investera tid att bara vara med dig, som en förebyggande åtgärd för att inte bli utmattad.

OM KURSLEDAREN
Johanna Lindberg är studiochef på Infinite Yoga Malmö och undervisar i Medveten gravidyoga, Mamma-Babyyoga, Womb Yoga och andra klasser med stora inslag av lugn och meditation. Hon håller i underbara meditationer med sol och måne som starka kraftsymboler. 
Johanna arbetade tidigare som journalist och många år av intensivt arbete ledde för hennes del till starka utmattningssyndrom 2011, och nystarten hon gjorde därefter ledde henne djupare in i yogan och en livsstil med fokus på långsiktig hållbarhet.
Johanna har undervisat yoga sedan 2010 och är diplomerad yogalärare i Satyananda Yoga, MediYoga och Womb Yogas gravidyoga. Hon har även skapat Spira Yoga - en inkännande yogaform rik på visdom, stretchande och helande yogapositioner, lugna flöden och energigivande andningsövningar. Guidad meditation med San Kalpa - en kraftfull intention - är ett grundläggande inslag i Spira Yogan.
"Jag älskar att yogan är så oändlig och alltid ger mig nya infallsvinklar, får mig att se möjligheter och ger tillgång till all kunskap vi redan har, djupt i oss själva."