SKÖN LUNCHYOGA MED VARIATION
Släpp vardagen för en stund och kliv in i en oas av egentid, reflektion, återhämtning och omhändertagande! Det här är din stund att önska vad du vill för dagen och ta emot vad du behöver.

I yogan ger vi kroppen uppmärksamhet genom stretchande och mjukt stärkande positioner och rörelser, och blir närvarande i nuet och medvetna om våra tankar och känslor.  Vi gör övningar som hjälper dig att släppa det du inte längre behöver, och fylla på med det du vill ha mer av. I yogaklasserna får du även redskap för tanke- och känslohantering, samt yogavöningar som du enkelt kan ta med dig i din vardag. 

YOGAFILOSOFI & AVSLAPPNING
Vi varvar vår yogaundervisning med yogafilosofi, andnings- och avslappningsövningar, guidade meditationer, lyx med eteriska oljor samt underbara klanger av helande tibetanska skålar och shanti klangspel.

Måndagar, YIN & RESTORATIVE YOGA med Filippa & Lovisa
Ge dig själv en vilande start på veckan! I Yinyogan stannar vi länge, ca 3-5 minuter, i yogapositionerna för att släppa spänningar som sitter på djupet. I den här klassen kombineras Yin med Restorative Yoga, som är en både mjuk och kraftfull yogaform, för dig som längtar efter djup och skön vila och återhämtning för kropp, sinne och själ. Vi använder sköna bolster, mjuka filtar och block för att anpassa positionerna så att vi kan stanna länge i dem, och sjunka djupt ner i avslappning till lärarens guidning. Den avslappnande massagen är pricken över i.

Tisdagar, KUNDALINIYOGA - DEN KREATIVA KRAFTEN med Ulrika
Start tisdag 7 maj! Ge dig själv en paus mitt på dagen och ta kontakt med din kreativa energi med hjälp av dynamiska energigivande rörelser och kraftfulla andningstekniker. Vi gör ett yogapass hämtat från kundaliniyogatraditionen som hjälper dig att få kontakt med din livsenergi, hitta kraft och fokus. Efter en liten vila avslutar vi med en meditation som gör dig redo att gå ut och möta världen med en upplevelse av närvaro och tillit.

Onsdagar, BODY LOVE med Stina & Alexandra
Vad längtar din kropp efter? Ge dig själv en stund mitt i veckan att lyssna in och stärka och röra din kropp i ett skönt och fritt flöde. En dynamisk klass, som avslutas med skön avslappning, och möjlighet att ta emot en liten stunds magisk beröring i form av yogamassage från massageterapeuterna Stina & Alexandra!

Fredagar, HAPPY FLOW YOGA med Magdalena
Fira din fredag med ett glädjande och skönt flöde! Magdalena tar oss med på en utforskande resa genom kropp och sinne, med inkännande och stärkande rörelser som mjukar upp din kropp. Klassen avslutas med meditation och möjlighet att sätta en intention för helgen som kommer.

BOKA
Du bokar dig här eller kom som drop in så bokar vi dig på plats.

NÄR ÄR DET KLASS?
12:00-13.00 måndag, tisdag, onsdag och fredag, 7 jan-26 maj 2019.

ERBJUDANDE: LUNCHYOGA SÅ MYCKET DU VILL FRAM TILL MIDSOMMAR FÖR 999 KR!
Gäller för obegränsat med lunchyoga kl 12:00-13:00 måndagar, tisdagar, onsdagar & fredagar till och med 21 juni 2019. Köp via vårt bokningssystem eller beställ via mail och betala med faktura. 

10-KORT FÖR LUNCHYOGA
Gäller för lunchyoga kl 12:00-13:00 måndagar, onsdagar & fredagar. 10-kort (giltigt 6 månader från köp), 1 650 kr

PRIS
165 kr första gången, annars 230 kr för drop in eller köp ett kort.

FÖRKUNSKAPER
Lunchyogan passar alla, även nybörjare. Inga förkunskaper behövs, kom som du är! Yogamatta finns på plats att låna.  

FRÅGOR
info@infiniteyoga.se

OM LÄRARNA
Lovisa Limseth är passionerad yogi och verksam inom konst- och teatervärlden. Hon har många års erfarenhet av och utbildning inom yoga, meditation och Reiki och undervisar Yinyoga, Restorative, Hatha, Gravidyoga och Familjeyoga. Lovisa undervisar meditativt och intuitivt och hennes yoga är mjuk, avslappnad och tillåtande. Genom yogan vill Lovisa skapa en harmonisk plats och en djupt tranformerande stund av stillhet där du kan slappna av och öppna upp för din egen inneboende potential att leva fullt ut.
"Jag tror att det viktigaste vi kan göra i livet är att skapa utrymme för livet att naturligt utveckla sig självt, både på yogamattan och ute i världen. Hur vi presterar är mindre viktigt än det vi tillåter hända. Vi har all den kraft vi behöver inom oss. Allt vi behöver göra är att ge oss själva chansen att öppna upp för denna inre rikedom. Yoga, meditation och alla former av kreativa uttryck är perfekta nycklar!” 

Filippa Widell Basovic är utbildad massageterapeut, stresspedagog med kognitiv inriktning och instruktör i Mindfulness och Mediyoga. 
Det var när Filippa för ett antal år sedan hamnade i en kris och tappade sig själv som hon hittade Mindfulness och meditation, ett förhållningssätt som hon nu använder och tränar sig på varje dag. Filippa gillar även musik, teater och sång och bor i Malmö tillsammans med man och dotter. 
"Mindfulness för mig är att få vara i kroppen och inte behöva vara styrd av dåtida minnen eller framtiden. Att få möta livet och påminna mig om att just nu är det denna stund som gäller, och sen nästa..." 

Ulrika Wedin är vikarierande studiochef på Infinite Yoga och driver även yogastudion HoliBeYoga i Höör. Hon undervisar kundaliniyoga, gravidyoga, mamma-babyyoga och yoga med fokus på vila och återhämtning. Ulrika har undervisat yoga sedan 2013 och följer kundaliniyogans tradition, men undervisar intuitivt med fokus på närvaro och energiflöden. Hon ser livet och yogan som en ständig läro- och utvecklingsprocess och tycker om att göra yogan tillgänglig för många. För Ulrika är kärlekens väg – bhakti – grundläggande och både den egna praktiken och klasserna genomsyras av det öppna hjärtats energi. 
Hon bor i skogen utanför Höör med sina tre barn och sin kraft och inspiration hämtar hon från naturen och från ashramet Gobind Sadan i New Delhi.

Alexandra Maliganis undervisar i Ayurveda Yoga och Yin Yoga och håller uppskattade Mala-worksops på Infinite Yoga Malmö. Den första yogalärarutbildningen hon gick var i yogaformen Ayur Yoga, en form av Hatha Yoga med stora influenser från den ayurvediska filosofin. Alexandra är även utbildad inom Yin Yoga för Ulrica Norberg och inom thaimassage. 
En särskild intention som Alexandra tar med sig på varje klass hon undervisar är att varje individ ska leda sig själv in i yogan utifrån sitt hjärta och genom yogan lära sig att bli inlyssnande och inkännande gentemot sig själva. Alexandras intresse för yoga, meditation, självledarskap och utveckling stärks för varje dag och hon känner stor trygghet och tacksamhet i känslan av att vara på rätt väg i livet!

Stina Stomby är yogalärare sedan 2014, diplomerad thai yoga massageterapeut och utbildad naturterapeut vid Naturmedicinska Akademin i Glimåkra. Stinas klasser präglas av närvaro, tillåtande, flöde och du uppmuntras att lyssna till din egen kropp och medvetenhet. Stina har skapat "Nature Yoga - Läkning på djupet", med inspiration från naturens mekanismer och helande egenskaper och hon har en fingertoppskänsla att känna in vad som behövs individuellt, i gruppen och i stunden. 
“Yoga och meditation är för mig ett sätt att komma i kontakt med livskraften och naturens urkraft. Tänk om vi kan väcka och vattna den kraften som fyller oss med mening och tillit till allt det stora? Yoga ger dig en paus, ett utrymme, ett gudomligt ögonblick, kalla det vad du vill, där du blir medveten om ditt innersta väsen och din sanning. Efteråt har du möjlighet att välja utifrån denna medvetenhet. Välja hur du vill skapa ditt liv!”

Magdalena Kuchcinska är yogalärare, Holistic Life Coach, Reiki Master och spirituell vägledare. Hon är mamma till två barn, och älskar att resa och uppleva livet fullt ut.
Magdalena lever från hjärtat och i över 20 år har hon lärt, växt och delat yoga. Hon är certifierad lärare i Hatha Yoga, Vinyasa, Yinyoga, barnyoga och Birth yoga. Magdelena undervisar yoga från hjärtat och med rörelser som låter kropp, sinne och själ mötas.