Kursbeskrivning
I Deep Yin får du möjlighet att gå ännu djupare i din yin-praktik och uppleva hur det är att hålla Yin Yoga-positionerna ännu längre. Det sägs att vi bör stanna i varje yin-position minst två minuter för att vi ska nå den effekten vi söker, och ofta håller vi positionerna mellan tre till fem minuter. Under en klass i Deep Yin går vi steget längre och positionerna kan komma att hållas mellan fyra till åtta minuter.

Det här är en klass för dig som är nyfiken på hur Yin Yogan kan skapa ännu mer djup, dels rent fysiskt, men också på andra plan i ditt liv. I Yin Yogan kommer du också i kontakt med din emotionella-, mentala- och energikropp.

FÖRKUNSKAP OCH NIVÅ
Inga tidigare förkunskaper behövs. Kom som du är!

TID
Onsdagar 19:30-21:00, 20 tillfällen, kursstart 8 januari 2020 med Alexandra Maliganis.

ANMÄLAN 
Anmäl dig i vårt bokningssystem.

KURSPRIS
20 tillfällen: 3900 kr
10 tillfällen: 2100 kr

DROP IN-PRIS
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här. 165 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 230 kr för drop in, eller köp ett kort

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår. Yogasalen är redo för dig när du kommer, uppdukad med yogamatta, mjuk filt och sköna bolster att låna. Omklädningsrum med dusch finns. Vi bjuder på te när du kommer.

OM KURSLEDAREN
Alexandra Maliganis är yogalärare och högkänslig med stort fokus på att intuitivt och professionellt leda sina yogaelever in till deras egen kärna. Alexandra guidar dig på ett varsamt och inkännande sätt, in i din kropp, din andning och din stund. Förutom yogalärarutbildningar är Alexandra även utbildad i Thaimassage i Thailand, och har gått kursen Känslohantering för yogalärare med Ina Elverljung på Infinite Yoga Malmö.