Kursbeskrivning
Hur skulle det vara att bjuda in till möjligheten att ta hand om dig själv på djupet? Och även tillåta dig bli omhändertagen av andra? 
Det är inte ovanligt att vi påverkas av omgivningens krav och våra egna tankar kring prestation. Välkommen till en yogakurs och ett tillfälle varje vecka med utrymme för dig, där du får lov att ta plats.

Denna kurs fokuserar på självläkning med utgång från hjärtchakrat, vilket speglas i det inledande samtalet och vårt skapande av affirmationer och intentioner. Den fysiska delen av klassen, av mjuk och lugn karaktär, har ett stort fokus på just bröst- och höftöppnande positioner. Detta för att främja självläkning på alla plan, då våra känslomässiga blockeringar gärna tar fysiskt fäste i just dessa områden. Vi pratar om livets berg- och dalbana och utmanar gamla blockeringar i våra fysiska kroppar med hjälp av yogans fantastiska verktyg. 

Vi inleder den fysiska delen av varje klass med ett mjukt flöde för att känna in våra kroppar och den dagliga formen. Därifrån övergår vi till flera djupgående yin- och restorative positioner för att sedan avrunda med yoga nidra eller annan form av guidad avslappning.
Välkommen till en kurs som bejakar din helhet som människa och varelse – såväl din sårbarhet och som din styrka!

FÖRKUNSKAP OCH NIVÅ
Inga tidigare förkunskaper behövs. Kom som du är!

TID
Torsdagar 19:30-21:00, 20 tillfällen, kursstart 9 januari 2020 med Gabriella Blomqvist.

ANMÄLAN 
Anmäl dig i vårt bokningssystem.

KURSPRIS
20 tillfällen: 3900 kr
10 tillfällen: 2100 kr

DROP IN-PRIS
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här. 165 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 230 kr för drop in, eller köp ett kort

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår. Yogasalen är redo för dig när du kommer, uppdukad med yogamatta, mjuk filt och sköna bolster att låna. Omklädningsrum med dusch finns. Vi bjuder på te när du kommer.

OM KURSLEDAREN
Gabriella Blomqvist har en stor passion för yoga som självläkning. Tillit till den egna förmågan, den inre styrka och visdom vi alla besitter genomsyrar alla hennes klasser. Gabriella använder sig till stor del av inkännande mjuka flöden och intuitiva guidningar för att du som deltagare ska kunna återkoppla till denna inre kraft och uppleva en samhörighet med dig själv och allt runt omkring dig.
För Gabriella har yogan varit källan där hon funnit såväl kraft till kreativitet som tillåtelse till återhämtning under snart 16 års tid då hon började sitt praktiserande. Gabriella är utbildad inom vinyasa yoga, taoistisk yin yoga samt gravidyoga. För Gabriella är yoga en livsstil, något som genomsyrar allt hon gör - hur hon förhåller sig till andra och till sig själv. Detta förhållningssätt upplevs i hennes klasser, som bjuder in till en stunds tillåtande återhämtning, avslappning och egenkärlek. 


"Med flera års arbete inom internationell utveckling är jag övertygad om att vi förändrar världen genom att förändra oss själva. Här har yogan har en central funktion då den öppnar upp till möjligheten att lära känna oss själva djupet, såväl kroppsligt som själsligt"