INFINITE FRIDAY TREATS
FREDAGAR 17:30-19:00, VÅREN 2020

Kursbeskrivning
Varmt välkommen hem till fredagskvällarna hos oss på Infinite Yoga Malmö! Tillsammans bjuder våra lärare in till magiska fredagskvällar. Ge din själv en stund bara för dig innan du går vidare in i helgen ♥

10 januari: Yinyoga med massage, med Alexandra Maliganis
Denna pop up-klass bjuder på mjuk och varm Yin Yoga för att droppa ner med fokus i kroppen, och känslan, och med det försöka släppa tankar, måsten och göranden. Med det kan vi ger oss själva de bästa förutsättningarna att tona in på helgen. Under denna Yin Yoga-stund bjuder vi även in till massage. Alexandra kommer att ge massage och beröring under klassens gång, samt i en lång och skön avslutande avslappning där du helt och fullt får möjlighet till att släppa taget, och bara ta emot. 

24 januari: Infinite Ecstatic Movement med Sara
Utforskande, rytmisk, energigivande för dig som vill släppa lös din kropp med hjälp av musik och guidning.
Välkommen till en kväll för dig att utforska din inre kraft och det som vill skina igenom dig just nu. Vad det än är så är det välkommet. Med hjälp av musik och guidning får du en djupare kontakt med dig själv och följer med närvaro den riktning som din kropp vill ta dig. 
Du utforskar både din egen kropp och de rörelser som uppstår till musiken och bjuds även in till att ta kontakt med andra och genom det skapa en gemensam upplevelse och en kommunikation bortom ord. Allt detta i ett tryggt och avslappnat rum.
Det finns ramar under kvällen som vi förhåller oss till men det här är din resa och du ger dig själv vad du behöver för att känna dig avslappnad och bekväm. 
Kom som du är och låt oss kapa den här magiska kvällen tillsammans!

7 februari: YinYoga med helande ljudbad och Reiki-upplevelse med Magdalena Kuchcinska
Mer information kommer

21 februari: Infinite Ecstatic Movement med Sara
Se info ovan

6 mars: Soulful Flow & Inner Glow med Emma Fager Malmström
Mer information kommer

20 mars: Infinite Ecstatic Movement med Sara
Se info ovan

3 april : TBA

8 maj: TAB

FÖRKUNSKAP OCH NIVÅ
Inga tidigare förkunskaper behövs. Kom som du är!

TID
Utvalda fredagar 17:30-19:00, med olika lärare.

ANMÄLAN 
Anmäl dig i vårt bokningssystem.

DROP IN-PRIS
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här. 165 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 230 kr för drop in, eller köp ett kort

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår. Yogasalen är redo för dig när du kommer, uppdukad med yogamatta, mjuk filt och sköna bolster att låna. Omklädningsrum med dusch finns. Vi bjuder på te när du kommer.

OM KURSLEDAREN
Olika lärare.