RABATT PÅ LUNCHYOGA FRAM TILL 16/2!
Hur skulle det vara att kliva in i en yogaoas på din lunchpaus under våren? 

Fram till på söndag 16/2 erbjuder vi 300 kr rabatt på våra 10-kort (ord pris 1850 kr) för lunchyoga eller 800 kr rabatt när du köper två kort (ord pris 3700 kr)! 

Varje måndag, onsdag och fredag öppnar vi upp vår vackra yogasal kl 12.00-13.00 för dig som vill prioritera DIG även under arbetsdagen! Tänk om det faktiskt är så att när vi tar hand om oss själva först så har vi också mycket lättare att ge av oss själva även på jobbet!

För att ta del av erbjudandet maila kristin@infiniteyoga.se så återkommer vi med faktura och aktivering av lunchyogakortet. 

Lunchyogakortet är giltigt hela våren!SKÖN LUNCHYOGA MED VARIATION
Släpp vardagen för en stund och kliv in i en oas av egentid, reflektion, återhämtning och omhändertagande! Det här är din stund att önska vad du vill för dagen och ta emot vad du behöver.
 
I yogan ger vi kroppen uppmärksamhet genom stretchande och mjukt stärkande positioner och rörelser, och blir närvarande i nuet och medvetna om våra tankar och känslor. Vi gör övningar som hjälper dig att släppa det du inte längre behöver och fylla på med det du vill ha mer av. I yogaklasserna får du även redskap för tanke- och känslohantering, samt yogaövningar som du enkelt kan ta med dig i din vardag. 

Måndagar, MOVING INTO STILLNESS med Alexandra
Välkommen till en resa genom både aktivitet och vila. Vi inleder med rörelse för att droppa ner i kroppen och känslan och för att få en paus från vårt tänkande, som ofta är särskilt aktivt mitt på dagen. Med mjuka, inkännande, rullande rörelser välkomnar vi rörlighet och utforskande i kroppens olika delar.
Klassen avslutas med en längre stunds meditation där vi känner kontrasten i stillhet efter rörelse. Vi går in i ett utforskande i de delar av oss som är utanför vår fysiska kropp och där vi kan komma i kontakt med de mer subtila aspekterna av oss. Välkommen att röra dig in mot stillheten!

Onsdagar, BODY LOVE med Stina, Alexandra & Emilia
Vad längtar din kropp efter? Ge dig själv en stund mitt i veckan att lyssna in och stärka och röra din kropp i ett skönt och fritt flöde. En dynamisk klass, som avslutas med skön avslappning.

Fredagar, LET GO AND EXPAND FLOW YOGA med Sophie
En dynamisk klass, där du får möjligheten att släppa taget om alla spänningar och allt det du är klar med. När vi släpper taget, släpper vi också oss själva fria. Fria att växa in i något nytt, så att nya delar av oss kan få utrymme. 
Denna klassen är för dig som längtar efter att röra på kroppen och att få en energipåfyllning mitt på dagen. Med inslag av andningsövningar, rörelser som ökar cirkulationen i kroppen, skakningstekniker och en skön vila på slutet. 

FÖRKUNSKAPER
Lunchyogan passar alla, även nybörjare. Inga förkunskaper behövs, kom som du är!

TID
12:00-13:00 måndag, onsdag och fredag, 6 jan - 22 maj 2020.

ANMÄLAN 
Anmäl dig i vårt bokningssystem.

DROP IN-PRIS
Boka drop in, 165 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 230 kr för drop in, eller köp ett kort. Vill du gå extra mycket på morgon- och lunchyoga kan du köpa vårt särskilda 10-kort för dessa klasser.

PRAKTISK INFORMATION
Yogasalen är redo för dig när du kommer, uppdukad med yogamatta, mjuk filt och sköna bolster att låna. Omklädningsrum med dusch finns. Vi bjuder på te när du kommer.

OM LÄRARNA
Alexandra Maliganis undervisar i Ayurveda Yoga och Yin Yoga och håller uppskattade Mala-worksops på Infinite Yoga Malmö. Den första yogalärarutbildningen hon gick var i yogaformen Ayur Yoga, en form av Hatha Yoga med stora influenser från den ayurvediska filosofin. Alexandra är även utbildad inom Yin Yoga för Ulrica Norberg och inom thaimassage. 
En särskild intention som Alexandra tar med sig på varje klass hon undervisar är att varje individ ska leda sig själv in i yogan utifrån sitt hjärta och genom yogan lära sig att bli inlyssnande och inkännande gentemot sig själva. Alexandras intresse för yoga, meditation, självledarskap och utveckling stärks för varje dag och hon känner stor trygghet och tacksamhet i känslan av att vara på rätt väg i livet!

Stina Stomby är yogalärare sedan 2014, diplomerad thai yoga massageterapeut och utbildad naturterapeut vid Naturmedicinska Akademin i Glimåkra. Stinas klasser präglas av närvaro, tillåtande, flöde och du uppmuntras att lyssna till din egen kropp och medvetenhet. Stina har skapat "Nature Yoga - Läkning på djupet", med inspiration från naturens mekanismer och helande egenskaper och hon har en fingertoppskänsla att känna in vad som behövs individuellt, i gruppen och i stunden. 
“Yoga och meditation är för mig ett sätt att komma i kontakt med livskraften och naturens urkraft. Tänk om vi kan väcka och vattna den kraften som fyller oss med mening och tillit till allt det stora? Yoga ger dig en paus, ett utrymme, ett gudomligt ögonblick, kalla det vad du vill, där du blir medveten om ditt innersta väsen och din sanning. Efteråt har du möjlighet att välja utifrån denna medvetenhet. Välja hur du vill skapa ditt liv!”

Emilia Kraft Nobel är yogalärare och Ayurvedisk hälsorådgivare på Infinite Yoga Malmö. Hon är även konstnär, lekutövare och arbetar med autism, specialiserad på barn. 
Emilia har ett underbart lugn och en värme som skapar trygghet, förtroende och en närvaro. Hennes dynamiska berättarröst går rakt in i kroppen och skapar en skön och avslappnande känsla. Hon har en förmåga att locka fram det bästa ur oss alla med sin glada och harmoniska energi. 
Emilia har utöver sin utbildning i Ayurveda många kurser och workshops bakom sig med bl a Adaptive yoga for mobility disability, yin yoga fördjupningskurs, original play, ursprunglig lek, source meditation och Känslohantering för yogalärare med Ina Elverljung.

Sophie Espe har undervisat yoga sedan 2016. Hon är utbildad inom hatha, hotyoga och vinyasa (200hr Yoga Alliance, Sattva Yoga) och har en överbyggnad i Surya Flow Yoga (50hr Yoga Alliance, Sattva Yoga). Hon är utbildad dansare på Contemporary Dance School Hamburg, 2011 och går just nu sista året på sin Master i Kommunikation och Performance Design på Roskilde universitet. Under hösten gör Sophie som kommunikationspraktik på Infinite Yoga.
Sophie är ständigt sökande och nyfiken på livet, och följer de vägar som ger mening i ögonblicket och som är expanderande. “Yoga för mig är obetingad kärlek till mig själv, mina medmänniskor och till Moder Jord. Det är ett verktyg och en livsstil, som dagligen påminner mig om att jag behöver stanna upp, släppa taget, och andas djupt och lugnt. Jag mår bra i rörelse och är fascinerad av kroppens oändliga visdom. Tidigare rörde jag kroppen för att undvika att vara i kontakt mig själv. Nu rör jag kroppen for att komma närmare mig själv.
 Sophie är dansk, men har bott I Malmö sedan 2016 med sin sambo och dotter.