Naturterapi - Utforska din naturliga läkande kraft!

Detta är en kurs för dig som vill upptäcka och följa dina egna och naturens cykler. Det är en kurs som ger dig verktyg att förkroppsliga och skapa konkreta processer av uråldrig visdom. Det är även en kurs för dig som vill koppla på din medvetenhet och leva ditt liv fullt ut! 

När vi lever våra liv i enlighet med naturens cykler så har vi oändliga möjligheter att uppnå hälsa och känna glädje till det här livet.
Under kursen kommer vi bland annat att utforska meditations-och andningsövningar och du kommer att få med dig det som utgör grunden för den kinesiska läkekonsten, 5 elementsläran. Vilka olika aspekter av livet, vilka olika organ och funktioner i kroppen som är kopplade till de olika elementen. Du kommer att få lära dig kroppens språk för att finna naturliga vägar till hälsa.
 

TID
Tisdagar 19:30-21:00, start 14 jan 2020 med Stina Stomby. 

PRIS
Kurs 9 tillfällen 1 890 kr. 

ANMÄLAN
Anmäl dig till kursen här

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta. 

OM KURSLEDAREN
Stina Stomby är yogalärare sedan 2014, diplomerad thai yoga massageterapeut och utbildad naturterapeut vid Naturmedicinska Akademin i Glimåkra. Stinas klasser präglas av närvaro, tillåtande, flöde och du uppmuntras att lyssna till din egen kropp och medvetenhet. Stina har skapat "Nature Yoga - Läkning på djupet", med inspiration från naturens mekanismer och helande egenskaper och hon har en fingertoppskänsla att känna in vad som behövs individuellt, i gruppen och i stunden. 

“Yoga och meditation är för mig ett sätt att komma i kontakt med livskraften och naturens urkraft. Tänk om vi kan väcka och vattna den kraften som fyller oss med mening och tillit till allt det stora? Yoga ger dig en paus, ett utrymme, ett gudomligt ögonblick, kalla det vad du vill, där du blir medveten om ditt innersta väsen och din sanning. Efteråt har du möjlighet att välja utifrån denna medvetenhet. Välja hur du vill skapa ditt liv!”