Klassbeskrivning
Längtar du efter en lugn start på dagen? Kom på torsdagens morgonyoga där vi gör en skön djupdykning i yin- och restorative yoga, med extra fokus på sköna vridningar. 

En möjlighet att börja dagen med mjukt inkännande yoga och bli inbäddad bland filtar och bolster för en timme av värme och self love. Här får du möjlighet att komma ikapp dig själv, och ge hela dig omtanke. Lovisa guidar oss tryggt och med stor värme genom denna genomljuvliga klass. 

Tidigt på morgonen har sinnet ofta inte hunnit bli fullt av tankar och intryck. Hur skulle det vara att använda denna värdefulla stund till att ge dig själv utrymme att lyssna på och vara snäll mot kropp, sinne och själ? En stund som är alldeles din! Här har du möjlighet att rikta blicken inåt, och ta reda på vad du längtar efter, vill och önskar. Och när du gör det, vad kan och vill du skapa av den här dagen och veckan då? 

En fin investering för dig, liksom alla du kommer att möta resten av dagen!

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta – bara kliv ur sängen, ta på dig något mjukt och skönt och kom som du är! 

TID
Torsdagar 8:00-9:00 med start 9/1 med Gabriella Blomqvist.

ANMÄLAN 
Anmäl dig i vårt bokningssystem.

DROP IN-PRIS
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här. 165 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 230 kr för drop in, eller köp ett kort.  Vill du gå extra mycket på morgon- och lunchyoga kan du köpa vårt särskilda 10-kort för dessa klasser.

PRAKTISK INFORMATION
Yogasalen är redo för dig när du kommer, uppdukad med yogamatta, mjuk filt och sköna bolster att låna. Omklädningsrum med dusch finns. Vi bjuder på te när du kommer.

OM LÄRAREN
Gabriella Blomqvist är utbildad inom vinyasa yoga och yin yoga och har undervisat i olika perioder och världsdelar sedan 2009. Hon började sin egen yogaresa redan som tonåring där vinyasasekvenser stod i fokus. Meditationstekniker, yin yoga och yoga nidra smög sig därefter in allt mer i hennes eget praktiserande och la grunden till att utforma oförutsägbara klasser med behagliga flöden och medvetandet som utgångsläge.
Gabriella beskriver yogan som något av ett andra andningsorgan, då hennes praktiserande ger henne det syre och den rymd hon behöver för att leva i medvetandet till fullo varje dag. I hennes klasser vill hon inspirera andra till att utforma sin egen yogarutin och att använda yogan som redskap för att möta allt det roliga och svåra i livet på allra bästa sätt.
Gabriella brinner verkligen för att hjälpa människor i deras förändringsprocesser och blev tidigt medveten om vikten av att vara öppen för förändring för att kunna leva i flödet och därigenom i harmoni med allt levande.

"Med flera års arbete inom internationell utveckling är jag övertygad om att vi förändrar världen genom att förändra oss själva. Här har yogan har en central funktion då den öppnar upp till möjligheten att lära känna oss själva djupet, såväl kroppsligt som själsligt"