Self Love: Yin Yoga

Self Love: Yin Yoga är en klass för dig som längtar efter en riktig kärleksboost, vila, egentid, lugn och vänlighet till kroppen och hela din varelse. Varmt välkommen till en varm och kärleksfull yinyogaklass.

Vi riktar blicken inåt och tillåter kroppen och sinnet att slappna av och släppa taget om stress, tankar och oro. Vi flyttar fokus från huvudets surr till kroppens lugna och visa röst. I yinyogan vilar vi i länge i varje position (3-10 minuter), för att kunna slappna av i alla muskler och komma djupare in i kroppen. När vi slappnar av i musklerna, kommer vi åt bindväven och de stelare delarna i kroppen, som leder och ligament. På så vis stärker vi kroppen, gör den smidigare och skapar möjlighet för energin att flöda.

Vi når också in till det som finns djupt inom oss att komma upp till ytan. Yinyoga hjälper oss att hitta in i djupet av oss själva, kroppsligt och emotionellt. Genom yinyogapositionerna närmar vi oss själva och minns hur det är att lyssna till och älska våra kroppar. Allt för att hitta tillbaka till dig själv, hitta hem igen och bygga upp kärleken till dig själv.

Vad innehåller en klass?
Med bolster, kuddar och härliga filtar får du utrymme att slappna av och komma till ro på din yogamatta. Med hjälp av ljuva toner, härliga dofter av eteriska oljor och lärarens helande händer landar du in i din inre helande stillhet. Andetag för andetag. En stunds meditation kan förflytta dig från tankarna och görandet till stillheten och varandet. Vi avslutar med en lång djupavslappning till helande toner, mjuk beröring, tyst savasana eller yoga nidra.

Förkunskap & nivå
Den här klassen passar både för dig som van yogi och dig som är helt ny. Klassen är för dig som längtar efter att ge omsorg och omtanke till kroppen och hela din varelse. Den passar dig som behöver mer lugn, vill varva ner och lyssna in till kroppens signaler. För dig som vill möta dig själv och fördjupa din inre kärlek.

TID
Torsdagar 17:30-19:00, 10 tillfällen, kursstart 9 jan 2020 med Emma Fager

PRIS
Kurspris 2 100 kr

ANMÄLAN 
Anmäl dig i via mail

DROP IN-PRIS
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här. 165 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 230 kr för drop in, eller köp ett kort. 

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. Om du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar så har du din gång tillgodo att använda på någon annan av våra klasser under höstterminen 2019. Yogamatta finns på plats att låna.

OM KURSLEDAREN
Emma Fager Malmström är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas klasser präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner – för att du ska få möjlighet att rota dig, hitta in i kroppen och komma närmare dig själv och din inre kärna, att vara den du är. Drivkraften är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti. Emma är yogalärare sedan 2016, utbildad i Yoga för högkänsliga, tonårsyoga, yinyoga och poweryoga.