YOGA FÖR ÅTERHÄMTNING
VILANDE VISDOM - UPPLEV YOGANS LÄKANDE KRAFT

Längtar du efter stillhet, vila och återhämtning? Vill du bjuda in riktigt snälla, mjuka rörelser och läkande meditation?

Det här är en klass för dig som vill få möjlighet att landa djupt i dig själv en stund och bara låta allt vara som det är. Vi skalar bort vardagen, och går in en oas av läkning, lugn, tystnad och djupa andetag. Här behöver du inte göra någonting, du kan bara vara och vila. Vi tillåter oss själva att vara precis som vi är och övar oss i tillit till att allt är som det ska. Du får möjlighet att ta kontakt med din inre röst och låta den vägleda dig till det du mest av allt behöver. 

Vi inleder klassen med en guidad avslappning, därefter bjuder vi varsamt in mjuka rörelser till kroppen, samt stillhet i återhämtande och djupgående positioner. Yogapositionerna är bland annat hämtade från yinyogan och restorativ yoga där hela syftet är att vila sig in i positionerna och alla dess välgörande effekter. Efter yogan landar vi i en ny vila i total stillhet där vi låter effekterna få landa djupt in i kroppen, sinnet och själen. Efter klassen kan du bära med dig stillheten, närvaron och eftertanken ut i livet.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs. Det här är en kurs för dig som längtar efter stillhet, lugn, mjukhet, snällhet, självkärlek och vila. Kanske känner du dig utmattad eller känner av symtom av detta. Kanske vill du investera tid att bara vara med dig, som en förebyggande åtgärd för att inte bli utmattad. Klassen passar också för dig som har ont i kroppen och behöver riktigt mjuk yoga, och för dig som är lite äldre. Det går fint att sitta på stol i de flesta fysiska övningarna om du har svårt att sitta på golvet.

Infinite Yoga Malmö är en plats där alla känslor är välkomna, och där du kan lyssna in till och välja helt för dig. Vi använder yogans och andra verktyg för känslohantering.

Mjuk och inkännande guidning av en yogalärare med egen erfarenhet av utmattning och med många olika verktyg för återhämtning och energipåfyllning till både kropp och själ.

TID
Måndagar 14:30-16:00, 10 tillfällen, kursstart 7 januari 2020 med Alexandra Maliganis.

ANMÄLAN 
Anmäl dig i vårt bokningssystem.

KURSPRIS
10 tillfällen: 2100 kr

DROP IN-PRIS
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här. 165 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 230 kr för drop in, eller köp ett kort

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår. Yogasalen är redo för dig när du kommer, uppdukad med yogamatta, mjuk filt och sköna bolster att låna. Omklädningsrum med dusch finns. Vi bjuder på te när du kommer.

ERBJUDANDE TILL KURSDELTAGARE
Som ett komplement till kursen finns möjlighet att gå på massage hos Alexandra. Hon erbjuder 1,5 timmes behandlingar i Thai Yoga Massage där du får möjlighet att gå in i djup avslappning och bara ta emot. Behandlingen kan upplevas välgörande rent fysiskt, den kan även väcka andra delar av dig och få dig att komma i kontakt med känslor som satt sig i kroppen samt att få mer fritt flöde av energi inom dig. Du som går kursen får rabatt och betalar 950 kr  för en timme. (Ord pris 1 200 kr.) Boka via mejl till Alexandra.

OM KURSLEDAREN
Alexandra Maliganis
 är yogalärare och högkänslig med stort fokus på att intuitivt och professionellt leda sina yogaelever in till deras egen kärna. Alexandra guidar dig på ett varsamt och inkännande sätt, in i din kropp, din andning och din stund. Förutom yogalärarutbildningar är Alexandra även utbildad i Thaimassage i Thailand, och har gått kursen Känslohantering för yogalärare med Ina Elverljung på Infinite Yoga Malmö.