Kursbeskrivning
Denna meditativa klass är en symfoni av yinyoga, kundaliniyoga och mantrasång där vi lägger fokus på hur vi gör snarare än vad vi gör. Vi landar långa stunder i mjuka restorativa yinpositioner. Våra rörelser är inkännande och vi fyller på med mjuka men stärkande kriyor (yogapass) och meditationer från kundaliniyogans tradition för att påverka nervsystemet, sinnet och livskraften inom oss. I varje klass introduceras ett traditionellt mantra från den yogiska traditionen som vi chantar tillsammans en längre stund för att stilla sinnet. Varje klass avslutas med en längre stunds vila för att integrera energin.

Vad är Mantra?
Mantra är en meditativ teknik inom yogan där vi använder oss av sång för att påverka sinnet. Man betyder sinne och tra betyder ungefär instrument, fordon eller verktyg. Det är ett verktyg som för sinnet bort från överflöd av tankar till ett stilla tillstånd av djup närvaro. Genom mantra bygger vi upp vår koncentration, närvaro och förmåga att se bortom tankarna. Varje mantra bär med sig en djupare mening, budskap och transformativ kraft. Själva stavelserna som mantrat är uppbyggt av är vibrationer som resonerar på en viss frekvens och när vi sjunger dessa toner så börjar vårt energimässiga tillstånd resonera med mantrats. När vi sjunger mantra längre stunder och under en kontinuerlig tid så förenas vi med mantrats budskap.

Förkunskap och nivå
Inga förkunskaper behövs och du kan själv anpassa klassen efter din kropp och ditt mående för dagen, det är en meditativ klass för både nybörjare och mer avancerade yogis.

Till start
 

TID
Måndagar 17:30-19:00, 20 tillfällen, kursstart 6 januari 2020 med Nora Dakic.

ANMÄLAN 
Anmäl dig i vårt bokningssystem.

KURSPRIS
20 tillfällen: 3900 kr
10 tillfällen: 2100 kr

DROP IN-PRIS
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här. 165 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 230 kr för drop in, eller köp ett kort

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår. Yogasalen är redo för dig när du kommer, uppdukad med yogamatta, mjuk filt och sköna bolster att låna. Omklädningsrum med dusch finns. Vi bjuder på te när du kommer.

OM KURSLEDAREN
Nora Dakic är utbildad yogalärare med grund i traditionell yoga och kundaliniyoga samt Sacred Sounds. Hon är uppväxt med en far som är yogalärare och har de senaste åren passionerat undersökt olika kulturer, yogaläror och livsstilar. Nora har fördjupat sig i naturens läkande effekter, traditionella tantriska yogatekniker och helande ljud. Hon tog sig själv ut ur en själslig kris och vill hjälpa andra att finna den ärliga kontakten till sig själva. För Nora är yogan ett sätt att återkomma till sin inre kärna av mod, kärlek, styrka, tillit och närvaro för att kunna leva ett autentiskt liv som känns bra i själen.