Kursbeskrivning
Varmt välkommen till en yogakurs speciellt för dig som är högkänslig! 

Vill du släppa taget om allt det som inte tillhör dig? 
Vill du njuta mer av din extra känslighet och (an)vända den till din fördel? 

På Infinite Yoga Malmö det lätt att slappna av och komma till ro och du kan göra det riktigt bekvämt för dig med både bolster, kuddar och filtar på din yogamatta och helt släppa taget om allt det som inte är ditt. Allt det där som du går runt och känner in och känner av från din omgivning och andra människor hela dagarna. Här får du utrymme att tillåta dig själv att vara precis den du är och ta emot det du längtar efter! Yoga för högkänsliga är mjuk och tillåtande yoga, med inkännande rörelser och positioner för stilla vila. 

Den här kursen är för dig som: 

  • Längtar efter att vara den du är och vill utforska din sensitiva begåvning
  • Vill ha effektiva redskap för att hantera stress, oro, velighet, tanke- och känslostormar
  • Vill skapa en kropp, ett liv och en verklighet som fungerar för just dig
  • Vill känna djup tillit och vara närvarande med din kropp, dina tankar, känslor och dig själv

Tänk om du är en gåva till den här världen med allt som du är?

Vad innehåller en klass?

  • Mjukt inkännande yoga- och andningsövningar 
  • Övningar i tanke- och känslohantering, självreflektion och självkännedom
  • Rogivande meditationer för inre stillhet
  • Guidade avslappningar till tonerna av helande klangspel, dofterna av eteriska oljor eller helande beröring

Förkunskaper
Den här kursen passar både för dig som van yogi och dig som är helt ny. Vi har fokus på det som sker på insidan i form av känslor, tankar, energi och vikten av att ta hand om och ha kontakt med kroppen och dess behov. Och inte minst medvetenheten om vad vi känner av från vår omgivning som högkänsliga och hur vi hanterar detta.

TID
Onsdagar 17:30-19:00, 20 tillfällen, kursstart 8 januari 2020 med Emma Fager Malmström.

ANMÄLAN 
Anmäl dig i vårt bokningssystem.

KURSPRIS
20 tillfällen: 3900 kr

DROP IN-PRIS
Efter kursstart kan du anmäla dig i mån av plats här. 165 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 230 kr för drop in, eller köp ett kort

PRAKTISK KURSINFO
Via vårt bokningssystem som du hittar genom den rosa knappen ”Schema & bokning” längst upp till höger på vår hemsida, kan du avboka dig om du skulle bli sjuk eller behöver vara borta av annan anledning. När du avbokar dig senast 4 timmar före klassen startar har du ditt kurstillfälle tillgodo att använda till annan valfri annan klass i hela Infinite Yoga Malmös ordinarie utbud under den period som din kurs pågår. Yogasalen är redo för dig när du kommer, uppdukad med yogamatta, mjuk filt och sköna bolster att låna. Omklädningsrum med dusch finns. Vi bjuder på te när du kommer.

OM KURSLEDAREN
Emma Fager Malmström är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas klasser präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner – för att du ska få möjlighet att rota dig, hitta in i kroppen och komma närmare dig själv och din inre kärna, att vara den du är. Drivkraften är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti. Emma är yogalärare sedan 2016, utbildad i Yoga för högkänsliga, tonårsyoga, yinyoga och poweryoga.