Vi följer myndigheternas riktlinjer kring Corona, och de flesta av våra kurser går nu med begränsat antal platser i studion och obegränsat med platser online, så att du kan välja hur du helst medverkar. Om du är sjuk, så ber vi dig att stanna hemma.
Läs gärna mer om våra riktlinjer när det gäller Corona här >> 

GRAVIDYOGALÄRARUTBILDNING online

NY UTBILDNING STARTAR 11 OKTOBER ONLINE! Bokningen är öppen! 
Infinite Holistic Mama Gravidyogalärarutbildning är för dig som har ett genuint intresse för gravida kvinnor och deras välmående och vill lära dig hur du på ett säkert sätt använder yogans kraftfulla redskap för att hjälpa kvinnor att må så bra som möjligt under graviditeten och under och efter förlossningen. Utbildningen ger dig möjlighet att hitta din unika röst och ditt sätt att förmedla gravidyoga. Du får ta del av kunskap från flera yogatraditioner och får personlig guidning för att känna dig trygg i din lärarroll.  Läs mer >>

Medveten Gravidyoga
Tisdagar 17:30-19:00
8 tillfällen, kursstarter 13/10 2020 & 12/1 2021

Johanna Lindberg
Läs mer / Anmäl dig

Mamma Baby Yoga
Måndagar & tisdagar 10:00-11:00
8 tillfällen, start 
12/10 & 10/11
Johanna Lindberg & Gabriella Blomqvist

Läs mer / Anmäl dig

Earthy Gravidyoga
Torsdagar 15:45 & lördagar 9:30 
8 tillfällen, kursstart 15/10 & 7/11 2020
Gabriella Blomqvist & Bahareh Azari

Läs mer / Anmäl dig

Mamma Baby - äldre bebis
Onsdagar 10.00-11:00
8 tillfällen, start 16/9 2020

Teres Arvidsson
Läs mer / Anmäl dig

ContaKids - 1,5-3 år
Måndagar 16.00-17:00
5 tillfällen, start 2/11 2020

Anna Pippi Wallin
Läs mer / Anmäl dig

Mindful Mamma Baby Yoga
Torsdagar 10:00-11:00
6 tillfällen, kursstart 3/9 & 22/10 2020
Maria Tholén

Läs mer / Anmäl dig

Mama Baby Yoga in English
Tuesdays 10:00-11:00
8 weeks, starting 15/9 2020

Gabriella Blomqvist
Läs mer / Anmäl dig

Workshops

LÖRDAG 14 NOV KL 14:00-17:00:
REDO ATT FÖDA – FÖRLOSSNINGSFÖRBEREDANDE WORKSHOP

En tretimmars workshop där vi djupdyker i kraftfulla verktyg inför förlossningen. Här får du och din partner eller den stödperson som är med dig under förlossningen möjlighet att se på hur ni som ett team allra bäst kan möta den unika upplevelse en förlossning är. Läs mer >>

SÖNDAG 1 NOV KL 18:30-20:00:
MINDFUL MILK: AMNINGSWORKSHOP ONLINE FÖR DIG SOM ÄR GRAVID

I den här online-workshopen får du grundläggande kunskap om amning och får öva på verktyg som hjälper dig att landa in i och hantera första tiden med din bebis. Få hjälp med dina specifika frågor kring din amning. 
Fokus är att öka din tillit för att du ska få en amning på dina vilkor, med mindfulness som verktyg. Läs mer >>

FLER DATUM KOMMER

Mindful Milk: Amningsworkshop för dig som är nybliven mamma
I den här online-workshopen får du grundläggande kunskap om amning och får öva på verktyg som hjälper dig att landa in i och hantera första tiden med din bebis. Få hjälp med dina specifika frågor kring din amning. 
Fokus är att öka din tillit för att du ska få en amning på dina vilkor, med mindfulness som verktyg. Läs mer >>

PREPARING FOR BIRTH WORKSHOP – IN ENGLISH
A 3 hours course and workshop dedicated to the birth of your child, and a great opportunity for you and your partner or birth support person to explore how the two of you can prepare for this unique experience in the best possible way. Contact us at info@infiniteyoga.se if you are interested.

välkommen hem, Infinite Mama!

Foto: Isabell N Wedin för Infinite Holistic Mama Foto: Isabell N Wedin för Infinite Holistic Mama
Infinite Mama är en plats speciellt för dig som är gravid eller nybliven mamma. Vi erbjuder gravidyoga, mamma baby yoga och behandlingar med trygga lärare och terapeuter och här har du möjlighet att dela tankar, känslor och kunskap med andra som befinner sig i samma fas i livet som du. Genom våra kurser får du redskap för känslohantering som du kan ha stor nytta av under graviditetenm inför och under förlossningen och din fortsätta roll som förälder. Med Infinite Mama har du möjlighet att stanna upp i vardagen och ge dig själv en stund helt för dig och utrymme för att skapa kontakt med ditt kommande barn redan under graviditeten. Och för dig som är nybliven mamma, en mölighet att stanna upp och ta hand om dig själv mitt i livet med ett litet barn.  Läs mer om Infinite Mama & vår vision! >>

behandlingar FÖR GRAVIDA & NYBLIVNA MAMMOR


PRIVATSESSION INFÖR FÖRLOSSNING
Johanna Lindberg 

Privatsessioner för dig som är gravid samt din partner/stödperson under förlossnigen. Vi ser på era unika behov och hur vi möter dem med hjälp av enkla och kraftfulla verktyg, som ni kan ha stor nytta av redan under graviditeten, samt inför, under och efter förlossningen. 
LÄS MER >>

DOULA

Ulrika Liard Wedin

En doula är ett känslomässigt och praktiskt stöd före, under och efter förlossningen. Med hjälp av tekniker för andning, avslappning och mentalt fokus, samt olika rörelser och positioner hjälper doulan till att skapa trygghet och tillit, och att bidra till så bra förlossningsupplevelse som möjligt.
LÄS MER >>

TERAPI FÖR GRAVIDA & NYA MAMMOR
Josefin Magnusdotter

Att gå in i föräldraskapet är känslofyllt och magiskt. Tänk om alla känslor är ok? Tänk om det är okej att det känns överväldigande och läskigt ibland? Vi erbjuder dig ett tryggt utrymme att vädra känslor och se på vad du behöver och vad som fungerar för dig – mitt i en omvälvande förändring.
LÄS MER >>

HOLISTIC LIFE COACHING & REIKI
Magdalena Kuchcinska 

Reiki Healing är en djup avslappningsteknik som bidrar till mental, fysisk och emotionell läkning. Reiki erbjuder en stund för dig själv, att stanna upp och koppla av, slappna av och tillåta kropp och sinne att helt släppa taget in i ett djupt avslappnat tillstånd med läkning, vägledning och avkoppling.
LÄS MER >> 

DOULA
Johanna Torén 

En doula är ett känslomässigt och praktiskt stöd före, under och efter förlossningen. Med hjälp av tekniker för andning, avslappning och mentalt fokus, samt olika rörelser och positioner hjälper doulan till att skapa trygghet och tillit, och att bidra till så bra förlossningsupplevelse som möjligt.
LÄS MER >> 

SAMTALSTERAPI
Kristin Montagu-Evans

Vid ett samtal utgår vi ifrån dig  precis där du befinner dig just nu. Det här är din stund att helt fokusera på dig och vad du behöver just nu – och inget ämne är för stort eller för litet. Du är välkommen precis som du är och tillsammans medvetandegör vi det som behöver komma upp och ut.
LÄS MER >> 

MAMA CARING MASSAGE
Alexandra Maliganis

Massage för nyblivna mammor. Mama Caring Massage är en stund för dig att lyssna in dig och din kropp, och ta emot det du längtar efter. Under en timmes massage har du möjlighet att helt släppa taget och bara ta emot, och du får massage där du behöver just idag. 
LÄS MER >> 

Sagt om Infinite Mama Gravidyoga

Foto: Isabell N Wedin Foto: Isabell N Wedin

– Efter flera år av IVF-försök och två missfall blev jag äntligen gravid igen och det tog väldigt lång tid för mig att våga börja hoppas och tro att det denna gång skulle gå hela vägen, att det äntligen skulle komma en liten bebis till oss! Gravidyogan hjälpte mig att vecka för vecka att hitta ett lugn i min graviditet och att hitta kraften att våga tro på att allt skulle gå bra. Jag kommer ihåg första gången Johanna sa; lägg nu en hand på ditt hjärta och den andra på magen, jag tänkte; HERREGUD! Jag har ju ett barn i min mage, JAG ÄR GRAVID! Det var fantastiskt, att äntligen våga släppa fram de känslorna och att en gång i veckan få stanna upp och bara vara i gravidbubblan och släppa allt runt omkring. Också att få dela timmen med andra gravida och få höra hur de upplevde sina graviditeter; allt av oro, rädsla, glädje och förväntan, vecka för vecka. Att öva andning och olika rörelser inför förlossningen kändes lugnade i allt vad som skulle komma.
Caroline Richter och sonen Bill, deltagare i Medveten Gravidyoga hösten 2017   
Läs mer >>

Foto: Isabell N Wedin Foto: Isabell N Wedin

- Jag kunde gå på min vanliga yoga fram till vecka 20 ungefär, sen började magen begränsa vissa positioner och det kändes svårt att veta vad som var bra för mig och min gravidkropp, och vad som faktiskt kunde vara skadligt. Då var det skönt att gå över till gravidyogan med fullt fokus på var jag var då och vad jag behövde. Det var en påminnelse om att min kropp kunde och behövde röra på sig, och dessutom en fin gemenskap att tillhöra. Under förlossningen använde jag andningen jag har med mig från yogan för att kunna slappna av. Det fungerade framförallt under öppningsfasen väldigt bra för mig. 
- Nu går jag och Hedda, som snart blir tre månader, på Mamma Baby Yoga. Även om det inte alltid blir ett helt och fokuserat yogapass så är det också en bra påminnelse om vad jag och min kropp kan och behöver göra för att må bra. 
Ylva Brännström och dottern Hedda, deltagare i Medveten Gravidyoga hösten 2017   
Läs mer >>

- Min största rädsla inför att barnet kom var rädslan för att bli isolerad och ensam. Att gå från en rik och välfylld kalender till att vara ensam hemma med barnet utan att veta hur dessa dagar skulle bli. Därför såg jag till att vi tidigt började gå på mamma baby yogan - Karla var 5 veckor gammal när vi började vår första kurs. Infinite har blivit till en plats där jag och barnet möttes, som den jag var innan hon kom och den jag är sedan hon är med. Det har blivit en trygg plats att utforska vem jag vill vara i min nya roll som mamma, en oas bortom alla måsten, borden och stressande om än välmenande råd. Här mår vi båda bra i kropp och själ och får den energin vi behöver för att utforska världen tillsammans. Jag känner stor tacksamhet för denna samhörighet!"
Hannah Stanton och dottern Karla, som gått Medveten Gravidyoga och Mamma Baby Yoga på Infinite Mama 2019-2020
Läs mer >>