yogaklasser & KURSER

Mamma Baby Yoga
Tisdagar, onsdagar & torsdagar 10:00-11:00
8 tillfällen, start 2/10, 3/10, 29/10 & 30/10
Filippa, Teres & Ulrika

Läs mer / Anmäl dig

Self Love Gravidyoga
Lördagar 11:30-13:00, 8 tillfällen
Kursstart 7/9

Lovisa Limseth
Läs mer / Anmäl dig

Womb Wisdom Gravidyoga
Lördagar 11:30-13:00 
6 tillfällen, kursstart 2/11

Lovisa Limseth & Gabriella Blomqvist
Läs mer / Anmäl dig

Medveten Gravidyoga
FULLBOKAD Tisdagar 17:30-19:00
8 tillfällen, kursstart 29/10

Ulrika Liard Wedin
Läs mer / Anmäl dig

Babymassage
Måndagar 13:30-15:00, 4 tillfällen
Kursstart 11/11
Carina Widell

Läs mer / Skicka intresseanmälan

Infinite Mama
En trygg och varm mötesplats
med yoga och terapi för gravida
och nyblivna mammor

Läs mer

Restorative Gravidyoga
Torsdagar 17:30-19:00
8 tillfällen, kursstart 17/10

Filippa Widell Basovic
Läs mer / Anmäl dig

Amningsworkshop för gravida
Nya datum kommer inom kort.
Maria Tholén
Läs mer / Anmäl dig
 

välkommen hem, Infinite Mama!

Foto: Isabell N Wedin för Infinite Holistic Mama Foto: Isabell N Wedin för Infinite Holistic Mama
Infinite Mama är en plats speciellt för dig som är gravid eller nybliven mamma. Vi erbjuder gravidyoga, mamma baby yoga och behandlingar med trygga lärare och terapeuter och här har du möjlighet att dela tankar, känslor och kunskap med andra som befinner sig i samma fas i livet som du. Genom våra kurser får du redskap för känslohantering som du kan ha stor nytta av under graviditetenm inför och under förlossningen och din fortsätta roll som förälder. Med Infinite Mama har du möjlighet att stanna upp i vardagen och ge dig själv en stund helt för dig och utrymme för att skapa kontakt med ditt kommande barn redan under graviditeten. Och för dig som är nybliven mamma, en mölighet att stanna upp och ta hand om dig själv mitt i livet med ett litet barn.  Läs mer om Infinite Mama & vår vision! >>

workshops och kurser

START 10-13 OKTOBER 2019, INFINITE HOLISTIC MAMA GRAVIDYOGALÄRARUTBILDNING 
Infinite Holistic Mama Gravidyogalärarutbildning är för dig som har ett genuint intresse för gravida kvinnor och deras välmående, och vill lära dig hur du på ett säkert sätt använder yogans kraftfulla redskap för att hjälpa kvinnor att må så bra som möjligt under graviditeten och under och efter förlossningen. Utbildningen ger dig möjlighet att hitta din unika röst och ditt sätt att förmedla gravidyoga. Du får ta del av kunskap från flera olika yogatraditioner och får personlig guidning för att känna dig trygg i din lärarroll.  Läs mer >>

20 OKT & 17 NOV 2019 KL 10:00-13:00:
REDO ATT FÖDA – FÖRLOSSNINGSFÖRBEREDANDE KURS

En tretimmars workshop där vi djupdyker i yogans kraftfulla verktyg inför förlossningen. Här får du och din partner eller den stödperson som är med dig under förlossningen möjlighet att se på hur ni som ett team allra bäst kan möta den unika upplevelse en förlossning är. Läs mer >>

NYA DATUM KOMMER! MINDFUL MILK - WORKSHOP OM AMNING & MINDFULNESS
Genom att öva mindfulness under graviditeten får du verktyg att enklare hantera amningen på ett bra sätt. Mindfulness ökar lugn- och ro-hormonet oxytocin, som är ett amningshormon. Det i kombination med kunskap om amning gör att du får de bästa förutsättningarna för en fungerande amning!
Läs mer >>

behandlingar FÖR GRAVIDA & NYBLIVNA MAMMOR


STÖD INFÖR & EFTER FÖRLOSSNINGEN
Johanna Lindberg  - föräldraledig

Välkommen på en personlig tvåtimmars förlossningsförberedande workshop, där vi tillsammans ser på dina eller era behov under graviditeten eller inför förlossningen, och skapar ett upplägg för att möta dem med hjälp av yogans enkla och kraftfulla verktyg, som andning och avslappning.
LÄS MER >>

HOLISTIC LIFE COACHING & REIKI
Magdalena Kuchcinska 

Reiki Healing är en djup avslappningsteknik som bidrar till mental, fysisk och emotionell läkning. Reiki erbjuder en stund för dig själv, att stanna upp och koppla av, slappna av och tillåta kropp och sinne att helt släppa taget in i ett djupt avslappnat tillstånd med läkning, vägledning och avkoppling.
LÄS MER >> 

MAMA CARING MASSAGE
Alexandra Maliganis

Mama Caring Massage är en stund för dig att lyssna in dig och din kropp, och ta emot det du längtar efter. Under en timmes massage har du möjlighet att helt släppa taget och bara ta emot, och du får massage där du behöver just idag.
LÄS MER >> 

SAMTALSTERAPI
Kristin Montagu-Evans

Vid ett samtal utgår vi ifrån dig  precis där du befinner dig just nu. Det här är din stund att helt fokusera på dig och vad du behöver just nu – och inget ämne är för stort eller för litet. Du är välkommen precis som du är och tillsammans medvetandegör vi det som behöver komma upp och ut.
LÄS MER >> 

AYURVEDISK KONSULTATION
Emilia Kraft Nobel

Inom Ayurvedan ser man en nära koppling mellan mamman och det kommande barnet redan under graviditeten. Under en ayurvedisk hälsokonsultation ställer Emilia frågor och läser din puls och berättar sedan för dig vad som händer i kroppen just nu och vad du kan göra för att skapa mer balans.
LÄS MER >> 

MASSAGE FÖR GRAVIDA
Stina Stomby

En mjuk, avslappnande massagestund för dig att släppa på spänningar i kroppen, men även för att lösa upp blockeringar i sinnet. En välgörande behandling för muskler med mjuka justeringar och taktila strykningar som ökar blodcirkulationen och frigör endorfiner i kroppen.
LÄS MER >>

DOULA

Ulrika Liard Wedin

En doula är ett känslomässigt och praktiskt stöd före, under och efter förlossningen. Med hjälp av tekniker för andning, avslappning och mentalt fokus, samt olika rörelser och positioner hjälper doulan till att skapa trygghet och tillit, och att bidra till så bra förlossningsupplevelse som möjligt.
LÄS MER >>

Sagt om Infinite Mama Gravidyoga

Foto: Isabell N Wedin Foto: Isabell N Wedin

– Efter flera år av IVF-försök och två missfall blev jag äntligen gravid igen och det tog väldigt lång tid för mig att våga börja hoppas och tro att det denna gång skulle gå hela vägen, att det äntligen skulle komma en liten bebis till oss! Gravidyogan hjälpte mig att vecka för vecka att hitta ett lugn i min graviditet och att hitta kraften att våga tro på att allt skulle gå bra. Jag kommer ihåg första gången Johanna sa; lägg nu en hand på ditt hjärta och den andra på magen, jag tänkte; HERREGUD! Jag har ju ett barn i min mage, JAG ÄR GRAVID! Det var fantastiskt, att äntligen våga släppa fram de känslorna och att en gång i veckan få stanna upp och bara vara i gravidbubblan och släppa allt runt omkring. Också att få dela timmen med andra gravida och få höra hur de upplevde sina graviditeter; allt av oro, rädsla, glädje och förväntan, vecka för vecka. Att öva andning och olika rörelser inför förlossningen kändes lugnade i allt vad som skulle komma.
Caroline Richter och sonen Bill, deltagare i Medveten Gravidyoga hösten 2017   
Läs mer >>

Foto: Isabell N Wedin Foto: Isabell N Wedin

- Jag kunde gå på min vanliga yoga fram till vecka 20 ungefär, sen började magen begränsa vissa positioner och det kändes svårt att veta vad som var bra för mig och min gravidkropp, och vad som faktiskt kunde vara skadligt. Då var det skönt att gå över till gravidyogan med fullt fokus på var jag var då och vad jag behövde. Det var en påminnelse om att min kropp kunde och behövde röra på sig, och dessutom en fin gemenskap att tillhöra. Under förlossningen använde jag andningen jag har med mig från yogan för att kunna slappna av. Det fungerade framförallt under öppningsfasen väldigt bra för mig. 
- Nu går jag och Hedda, som snart blir tre månader, på Mamma Baby Yoga. Även om det inte alltid blir ett helt och fokuserat yogapass så är det också en bra påminnelse om vad jag och min kropp kan och behöver göra för att må bra. 
Ylva Brännström och dottern Hedda, deltagare i Medveten Gravidyoga hösten 2017   
Läs mer >>

Foto: Isabell N Wedin Foto: Isabell N Wedin

- Gravidyogan hjälpte mig att komma till ro, hitta lugn och få kraft inför den kommande förlossningen. Yogakursen gav mig en upplevelse av gemenskap och sammanhang. Känslan var lika mycket spirituell som kroppslig. Att rikta tankarna inåt berikade mig med energi som kom väl till användning den februarinatten då Juni föddes. Nu fortsätter vi yoga tillsammans på Infinite Yoga - min dotter och jag - på Mamma Baby Yoga! 
Jurate Paulsson och dottern Juni, deltagare i Medveten Gravidyoga våren 2018 
Läs mer >>